Denumirea telefonului Huawei P20,ne este confirmata in invitatia la eveniment

denumirea telefonului huawei p20

Pe finalul acestei saptamani, Huawei Romania ne-a trimis o invitatie digitala pe adresa redactie sub forma unui videoclip (vezi clipul de jos) pe a carui fundal se vede turnul Eiffel, anuntandu-ne ca evenimentul de lansare a varfului gamei Huawei P din 2018, va avea loc la Paris.

Denumirea telefonului Huawei P20, confirmata chiar de producator

Acelasi video teaser primit pe adresa redactiei Gadget Talk, ne confirma, in final, denumirea telefonului Huawei P20, astfel ca nu mai e loc de speculatii. Huawei va lansa pe 27 martie, in Franta, varful de gama Huawei P20 alaturi de cel putin inca un model de smartphone, daca nu cumva chiar trei sau patru modele sub gama P20: Huawei P20 Pro/Plus, P20 Lite, poate si o versiune Porsche Design.

Tot acelasi teaser indica ca ar fi vorba de lansarea unui smartphone cu inteligenta artiticiala (unitate de procesare neurala), fie cu trei senzori (camera tripla) / sau trei functii inedite ale camerei (portret, macro si filmarea obiectelor/persoanelor aflate in miscare).

Din punct de vedere hardware Huawei P20 ar putea sosi cu procesorul Kirin 970 intalnit in testele noastre pe modelul Mate 10 Pro, cel putin 4GB memorie RAM, rezolutie Full HD+ si sistemul de operare Android Oreo.

Pana la evenimentul din 27 martie, Huawei va prezenta noi gadgeturi la Mobile World Congress 2018, in Barcelona, incepand de Luni, 26 februarie, congres anual de telefonie mobila de la care va vom prezenta si noi imagini si informatii despre cele mai noi trenduri din tehnologia actuala.

9 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.