HMD Global anunta Nokia 7 Plus, in parteneriat cu Google sub proiectul Android One

HMD Global anunta Nokia 7 Plus

HMD Global anunta Nokia 7 Plus si Nokia 1, in parteneriat cu Google

In cadrul conferinte de presa ce a avut loc astazi, in Barcelona, la Mobile World Congress 2018, HMD Global in parteneriat cu Google Inc, au lansat telefoanele Nokia 7 Plus sub proiectul Android One, respectiv modelul Nokia 1 cu Android Go (o versiune lite a sistemului Android).

Nokia 7 Plus este un model mid-range echipat cu procesorul Snapdragon 660, care ruleaza stock Android (curat) si promite pana la 2 zile de baterie (capacitate de 3.800 mAh), o camera foto excelenta de 12MP cu lentila Carl Zeiss, un design metalic acoperit de sase straturi protectoare din ceramica si un pret de pana in 400 de euro.

In plus, telefonul este intotdeauna actualizat la cea mai noua versiune de Android direct de catre Google, fiind un telefon lansat sub brandul Android One.  Nokia 7 Plus imprumuta functia Dual Sight de pe Nokia 8 beneficiind de camere foto foarte performante pentru un telefon mid-range. De fapt, cei de la Nokia au avut intotdeauna camera foto excelente chiar si pe telefoanele lor de buget.

“Android One este programul nostru de partener flagship, iar includerea liniei extinsă de  smartphone-uri Nokia în cadrul acestui program reprezintă cel mai mare parteneriat de până acum. Acum, utilizatorii din întreaga lume pot găsi dispozitivul perfect care să se potrivească nevoilor lor, ştiind că obţin o experienţă hardware şi software de înaltă calitate care e inteligentă, securizată, şi pur şi simplu extraordinară,” a declarat Jamie Rosenberg, VP, Business & Operations, Android & Google Play

Nokia 7 Plus va avea un pret recomandat de 400 Euro, si va fi disponibil comercial incepand cu luna aprilie a acestui an.

Cel de-al doilea telefon, modelul Nokia 1, este un telefon 4G modest dar simpatic ca aspect, care ruleaza Android Go (insa este versiunea 8.0 Oreo) si se adreseaza pietelor emergente, unde sunt la mare cautare telefoane cu ecran tactil ieftine.

Nokia 1 va avea un pret recomandat de producator de 85 de dolari si va fi disponibil incepand cu prima parte a lunii aprilie.

8 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *