Pretul telefoanelor Galaxy S9 in Romania

Pretul telefoanelor Galaxy S9

Numai ce au anuntat cei de la Samsung Electronics lansarea telefoanelor Galaxy S9, Duminica, 25 Februarie, in cadrul unei conferinte de presa organizate la targul anual expozitional Mobile World Congress 2018, din Barcelona, ca avem deja si pretul telefoanelor Galaxy S9 in Romania. Atat magazinele de retail, cat si operatorii telecom locali s-au grabit sa afiseze preturile pentru primele telefoane echipate cu procesorul Qualcomm Snapdragon 845 si Exynos 9810.

Primii trei operatori telecom din piata noastra: Orange, Vodafone si Telekom Romania, afiseaza telefoanele ca fiind disponibile prin precomanda inca de aseara la pretul intreg de 850 Euro modelul Galaxy S9, respectiv 950 Euro modelul Galaxy S9+ (Plus).

Operatorul Orange Romania listeaza ambele modele ca fiind disponibile la precomanda in variante pe negru, albastru si violet si recomanda abonamentul Orange Me 43 pe doi ani de zile, cu un avans de 450 Euro, respectiv 550 Euro.

Vodafone Romania afiseaza telefoanele la precomanda tot in toate cele trei culori alaturi de abonamentul Red 45 si un avans de 350 Euro, respectiv 450 Euro pentru modelul mai mare.

Telekom Romania vine cu propria-i oferta la abonament, recomandand modelele S9 si S9 Plus cu abonamentul Mobil 45 pe doi ani de zile, cu avans de 1.069 lei (230 Euro), respectiv 1.469 lei (315 Euro).

Update 27 Februarie: RCS & RDS au introdus si ei in oferta modelele Galaxy S9 si S9 Plus, telefoane afisate la un pret cu 100 lei mai mare ca la restul operatorilor in varianta S9 standard, respectiv cu 50 lei mai mult in varianta S9+, ambele la pret intreg. In ceea ce priveste abonamentele de la RCS & RDS, aveti optiunea de alege intre Digi Mobil Optim Nelimitat, Digi Mobile Optim 2 sau 3.

Livrarile la operatorii telecom incep pe data de 7 martie la Telekom, pe 8 martie la Vodafone si pe 9 martie la Orange. Precomenzi se plot plasa pana pe 15 martie, dupa care telefoanele vor fi disponibile in toate magazinele fizice din tara.

In retail, aveti posibilitatea de a le achizitiona la pret intreg in aceleasi optiuni de culoare. Noi, va recomandam oferta magazinului de retail eMAGunde il gasiti atat la pret intreg, cat si in rate fixe lunare in valoare de 255 lei pentru 24 de luni, prin Cetelem.

Samung Galaxy S9 si Galaxy S9+ dispune de display-uri Super AMOLED Infinity cu diagonala de 5.8″, respectiv 6.2″, cele mai actuale procesoare, 4GB RAM / 6GB RAM, 64 / 128 / 256 GB memorie interna cu slot micro SD care permite adaugarea unui card de pana la 400GB, o camera Dual Pixel cu apertura in premiera globala f/1,5 si f/2.4 pe un smartphone si stabilizare optica a imaginii alaturi de functie de slow-motion la 960fps, senzori biometrici de amprente, scanare a ochilor si recunoasterea fetei.

De asemenea, telefoanele sosesc cu carcasa rezistenta la apa (IP68), baterii integrate (nedetasabile) cu capacitatea de 3.000 mAh si 3.500 mAh, iar sistemul de operare este Android Oreo, versiunea 8.0.

Pentru protectia telefoanelor Galaxy S9, se recomanda aplicarea unei huse originale Samsung Galaxy S9. Momentan asteptam ca Samsung Romania sa ne ofere informatii despre pretul acestor accesorii oficiale care includ si Samsung Dex, hub-ul care poate transforma telefonul S9 intr-un computer, daca il conectati la un monitor, tastatura si mouse wireless.

9 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *