Telefonul Huawei P20 Lite, ar putea arata asa la lansarea din 27 martie

Telefonul Huawei P20 Lite

Huawei a ales sa nu-si lanseze noua gama P de telefoane mobile la Mobile World Congress 2018, in Barcelona, unde a lansat laptopurile Matebook X Pro si tabletele din gama MediaPad M5, asta pentru ca gama de telefoane Huawei P20 o va lansa la Paris, pe 27 martie, intr-un eveniment separat de restul producatorilor.

Insa pana la evenimentul din finalul acestei luni, avem parte de noi imagini cu ceea ce ar trebui sa fie Huawei P20 Lite, conform sursei care a publicat fotografiile pe care le vedeti in acest articol. O sursa destul de sigura de altfel.

Despre Huawei P20 Lite se stie la nivel de zvon ca va beneficia de un ecran 18:9 cu diagonala de 5.6″ si rezolutie 1.080 x 2.250 pixeli. Ecranul va dispune de acelasi tip de “breton” ca si iPhone X, element estetic pe care mai toata lumea vrea sa il introduca pe telefoanele lor, in 2018, datorita succesului celor de la Apple, desi estetic vorbind acest notch e un design fail daca intrebi orice elev sau student care invata la scoala de arta / arhitectura.

huawei p20 lite

Huawei P20 Lite va fi echipat cu procesorul Kirin 659 (configuratie ARM big.LITTLE cu 4 nuclee de 2.38GHZ + 4 nuclee de 1.7GHZ), 4GB memorie RAM, 64GB spatiu intern, o baterie de 3.520 mAh (capactiate foarte mare pt un telefon de buget) si sistemul Android 8.0 Oreo.

Pe spate telefonul va avea integrat un senzor pentru amprente si o camera duala cu doi senzori de 16MP si tehnologie si lentile Leica. In timp ce modelul P20 Pro va sosi cu o camera tripla.

Despre pretul si disponibilitatea telefonului P20 Lite vom afla, cel mai probabil, pe data de 27 martie, atunci cand Huawei are programata conferinta de presa in Franta.

sursa

9 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.