Huawei P20 Pro, va fi varful gamei de telefoane cu Android, ce debuteaza pe 27 martie

Huawei P20 Pro

Se tot zvonea ca Huawei va lansa ba Huawei P11, ba Huawei P20 anul acesta. Si, incet, incet am inceput sa aflam care vor fi denumirile sub care se vor lansa toate telefoanele din gama Huawei P20 in 2018, asta deoarece proprii sai angajati au confirmat acest lucru prin diferite materiale promotionale.

Huawei P20 Pro va fi denumirea celui mai puternic model din gama P20, nu P20 Plus

Astfel, dupa confirmarea denumirii Huawei P20 intr-un spot teaser video, acum mai bine de o saptamana, Huawei confirma si denumirea celui mai puternic model din gama Huawei P20, si anume: modelul Huawei P20 Pro, astfel ca putem taia de pe lista posibilitatea ca Huawei sa lanseze o varianta P20 Plus.

Denumirea Huawei P20 Pro a fost zarita pe un panou publicitar amplasat de Huawei, in Barcelona, pe perioada congresului anual de telefonie mobila, eveniment ce s-a incheiat pe 1 martie.

Despre specificatiile seriei nu se stiu foarte multe la aceasta data, insa am vazut deja cateva imagini si inca se speculeaza pe marginiea componentelor hardware si a functiilor software ale telefoanelor Huawei P20 Pro, P20 Lite si P20.

Lansarea telefoanelor din noua serie Huawei P20, va avea loc pe 27 martie, in Paris, Franta.

sursa

8 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.