Aproape 45% dintre clientii telecom care detin un iPhone, nu vor upgrade la iPhone X

iPhone X

iPhone X nu reprezinta un motiv de upgrade pentru posesorii de telefoane Apple iPhone mai vechi.

Intr-un studiu efectuat recent pe un esantion de 1.500 de persoane care detin un telefon Apple iPhone in Statele Unite ale Americii, aproape jumatate dintre respondenti au spus ca nu vor sa faca upgrade la iPhone X (modelul premium actual), deoarece telefoanele lor functioneaza bine si nu vad un motiv de upgrade.

Acelasi studiu releva ca 31% din cei 1.500 de oameni intervievati considera telefonul iPhone Zece ca fiind prea scump, in timp ce 8% spun ca prefera un display mai mare, iar alti 17% dintre acestia nu au trecut la modelul zece din alte motive, printre ele numarandu-se lipsa unor caracteristici care sa ii determine sa faca acest pas.

Compania care a efectuat acest studiu de piata, Piper Jaffray, crede ca telefoanele Apple iPhone 2018, vor atinge exact aceste aspecte exprimate de oameni, si anume: ca vor avea un pret mai competitiv si functii care sa ii determine sa treaca la cel mai nou model de iPhone Apple.

Se zvoneste ca anul acesta Apple va lansa trei modele de iPhone: doua cu display OLED de 5.8″ si 6.5″ si unul cu display LCD de 6.1, ce va avea un pret mai bun. Toate cele trei telefoane sunt asteptate sa soseasca cu ecran edge-to-edge (margini foarte subtiri), noul procesor Apple A12 si un sistem imbunatatit TrueDepth Camera pentru Face ID.

Aceeasi companie din spatele studiului prognozeaza ca Apple va comercializa peste 230 de milioane de telefoane iPhone, in anul fiscal 2019, precizand ca foarte multa lume va face upgrade la noua generatie incepand cu toamna lui 2018.

8 Comentarii

    Comenteaza

    Your email address will not be published. Required fields are marked *