Ce risti sa patesti cand anunti ca vinzi produse Apple la mega reducere

produse Apple la mega reducere

In incercarea de a-si lichida stocul ramas nevandut, un Apple reseller a decis sa lanseze pe Facebook o campanie de reduceri de pret a gadgeturilor utilizate ca demo in magazin, pentru a scapa de ele. Insa nu intotdeauna calculul de pe hartie coincide cu realitatea, cu apetitul oamenilor pentru chilipiruri, mai ales cand e vorba de brandul Apple.

Avand pe stoc in jur de 200 de produse Apple, printre care telefoane de la iPhone 5S si pana la iPhone 7, tablete iPad Mini, iPod Touch-uri, iMac-uri, Macbook-uri si alte gadgeturi (toate unitati demo), un reseller malaezian s-a trezit cu nu mai putin de 11.000 de clienti, in urma anuntului facut pe Facebook, blocand astfel nu doar intrarea in magazin, dar si circulatia din mall-ul in care isi are sediul reseller-ul Apple. Coada formata in urma campaniei lansate online ducea pana in parcarea mall-ului.

Ce i-a determinat pe atat de multi oameni sa se inghesuie la acest magazin? Ei bine, pretul extrem de atractiv. Magazinul anunta-se online ca vinde telefoane iPhone 5S la pretul de 50$, iPad-uri la mai putin de 100$, Macbook-uri Air pana in 150$ si iMac-uri la 255$. Imaginati-va, ce s-ar fii intamplat daca anuntau ca vand la o asemenea reducere telefoane iPhone 8 si iPhone X.

Pentru a mai potoli frustrarea multimii care a aflat ca nu sunt mai mult de 200 de produse disponibile si pentru a-si cere scuze cumva, magazinul a lansat in weekend o alta campanie de reduceri, in cadrul careia a oferit discount la mai multe modele Apple actuale.

sursa

6 Comentarii

 1. Aileni Marian

  06/03/2018 at 12:40

  Credeam ca doar la noi se întâmplă chestii de genul! Măcar acolo e pe gadgeturi de bună calitate nu tigai ca la noi!

 2. Koryna Ln Kov

  06/03/2018 at 12:42

  Când le reduci la preț pt ca nu le-ai vândut, cumpărătorul se gândește de doua ori dacă sa îl cumpere la aceea oferta sau sa se abțină.

 3. Daniel Ionut

  06/03/2018 at 12:58

  Am văzut știri în care arătau oameni care se călcau in picioare pentru perne sau tigăi…așa că nu e de mirare ce s-au întâmplat.Nu sunt puțini cei care s-ar lăsa călcați în picioare pentru un iPhone 😅

 4. Delia VioletaSi Ionut

  06/03/2018 at 13:55

  Macar bine ca le.au vandut si nu au ramas cu ele ….pretul mic intotdeauna atrage cumparatori si mai ales acele gadgeturi erau de calitate si la un pret mic normal ca au avut cumparatori…nici nu pot sa.mi imaginez cat de aglomerat a fost

 5. Anda Stanciu

  06/03/2018 at 15:02

  Un preț mic mereu atrage cumparatorul

 6. Ciupala Marilena

  20/03/2018 at 15:19

  Eu cred ca peste tot se intampla asta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *