Samsung lanseaza aplicatia Experience app for Galaxy S9

Samsung lanseaza aplicatia Experience app

Aseara, a avut loc lansarea oficiala a telefoanelor Galaxy S9 in Romania, la mai putin de 2 saptamani de la data cand telefoanele au fost dezvaluite in cadrul Mobile World Congress 2018, la Barcelona, de unde v-am prezentat in exclusivitate un video hands-on cu ele.

Samsung lanseaza aplicatia Experience app for Galaxy S9

Intre timp, Samsung Electronics, a lansat o aplicatie pe care au demonstrat-o in direct, in timpul lansari din Barcelona, aplicatie care ne permite sa testam o parte din functiile cheie ale telefoanelor Galaxy S9 prin intermediul telefoanelor pe care le detinem in clipa de fata. Practic, aplicatia ne ofera acces la functiile integrat in telefoanele Galaxy S9, dar pe telefoanele noastre cu Android.

Alicatia lansata denumita ‘Experience app for Galaxy S9’, ce poate fi descarcata de pe Google Play store, are patru sectiuni mari cu functii: New Camera si altele, Accesorii Galaxy S9, Aplicatii ajutatoare si Specificatiile dispozitivului. Astfel, fiecare sectiune este populata cu informatii sub forma unor clipuri video, imagini si/sau texte.

Desigur, ca nu e o experienta reala, ci una virtuala, insa daca va doriti sa testati telefonul fizic, o puteti face incepand cu 16 martie 2018, atunci cand telefoanele vor fi disponbile pe rafturile magazinelor retail si a operatorilor telecom, din toata tara.

Pretul telefoanelor Galaxy S9 afisat de operatorii telecom si retail, in functie de tipul achizitiei: pret intreg, rate, abonament pe doi an.

7 Comentarii

    Comenteaza

    Your email address will not be published. Required fields are marked *