Mate 10 Lite primeste actualizare software cu functia Face Unlock si AR Lens

Mate 10 Lite primeste actualizare software

In luna octombrie a anului trecut chinezii de la Huawei au lansat pe piata gama de telefoane cu Android, Mate 10, gama care pentru prima data pe un smartphone Huawei introducea display-ul FullView cu aspect 18:9 si margini foarte subtiri.

La acea data, pe langa Mate 10 Pro si Mate 10, Huawei a lansat si o varianta mai accesibila sub denumirea Mate 10 Lite, model disponibil in Romania prin magazinele de retail si operatorii telecom locali, la un pret de aproximativ 1.500 lei.

Mate 10 Lite primeste actualizare software

Telefonul a fost vandut in peste 3 milioane de exemplare pana la aceasta data conform Huawei Romania, care, totodata, anunta ca incepand de saptamana aceasta posesorii de Mate 10 Lite beneficiaza de o actualizare de software care le aduce pe telefoane functia de deblocare pe baza de recunoastere faciala – Face Unlock, dar si functia AR Lens (realitate augmentata). Deblocarea prin recunoastere faciala este una premium si, de obicei, intalnita numai pe teleoanele de top.

Pentru a beneficia de noile functii va trebui sa intrati la Settings – System Update si sa selectati Software Update. Odata actualizarea descarcata si instalata, mai ramane sa activati functia de Face Unlock.

Ati reusit sa instalati noul firmware? Cum se comporta cele doua functii?

7 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *