Promotii eMAG 2018 si oferte la gadgeturi

promotii emag

Magazinul de retail eMAG este unul dintre cele mai apreciate de pe piata romaneasca, deoarece prezinta incredere si dispune de un stoc enorm indiferent de segmentul de piata ales. In plus, au introdus nu de mult posibilitatea ca alte magazine mai mici sa poata lista produse pe eMAG, astfel ca atunci cand cauti ceva pe acest magazin, ai sanse mari sa gasesti cam orice ai nevoie in special cand vine vorba de gadgeturi, de produse electronice.

Pe langa stocul acesta enorm si gama variata de produse, magazinul lanseaza aproape zilnic oferte si promotii eMAG care includ in unele cazuri reduceri destul de importante. Ba chiar are o pagina dedicata cu promotii eMAG, unde zilnic apar noi produse la reducere. Desigur, ca nu toate ofertele sunt pe placul nostru sau nu toate sunt reale, insa daca iti faci putin de timp pentru a cauta printre produsele afisate, sunt sanse mari sa pui mana pe cate un chilipir dintre zecile de mii de produse disponibile.

In plus, au aparut asa numitele Flash Deal-uri pe magazin, acele promotii eMAG care sunt valabile numai cateva minute sau ore, dupa care pretul revine la normal. Insa si aici trebuie sa fiti foarte atenti si sa comparati preturile, pentru a nu cadea in capcana reclamelor care iti spun ca beneficiezi de reduceri de pana la X la suta si, de fapt, aceea reducere maxima e valabila numai pe un anumit produs din toata campania.

In ceea ce privesc aceste promotii eMAG, am selectat in articolul de astazi pentru voi cinci criterii in care sunt incluse numai gadgeturi la reducere. Fiecare categorie avand propria pagina pe magazinul online eMAG:

  1. Promotii Gaming – Jocuri, Console si Accesorii
  2. Promotii la Telefoane, Laptopuri si Tablete
  3. Promotii Electrocasnice si Climatizare
  4. Promotii PC, Periferice si Software
  5. Promotii TV, Audio, Video si Foto

Pe langa sumedenia de oferte si promotii eMAG, mai exista si categoria de ‘Resigilate’ unde magazinul vinde produse reintoarse de clientii care le-au refuzat din diferite motive, insa eMAG sorteaza aceste produse, le inspecteaza si le alege doar pe cele care cred ei ca sunt intr-o stare suficient de buna, cat sa le poata resigila si vinde pe magazin.

Si aici, aveti oportunitatea de a gasi anumite reduceri de pret foarte consistente, iar cu putin noroc si daca cititi cu atentie zona in care este explicat defectul sau care sunt cauzele pentru care produsul selectat se afla in zona de resigilate, e posibil sa va alegeti cu un nou chilipir. In plus, beneficiati de noua lege a cumparatorului online care ne permite sa returnam produsele in termen de 14 zile lucratoare, chiar si fara a da explicatii de ce am decis sa le returnam.

La final, va propunem si categoria cu cele mai interesante promotii ale saptamanii, categorie din care vom alege saptamanal, sau de fiecare data cand consideram ca am descoperit un gadget la un pret exceptional, pentru ca voi sa bucurati de reduceri reale din partea magazinului. Insa pentru acest lucru trebuie sa fiti mereu pe faza, pentru ca aceste promotii eMAG nu sunt valabile tot timpul.

In promotiile de saptamana aceasta (06 – 12 martie 2018), gasiti la o reducere destul de buna urmatoarele gadgeturi:

Atentie! E posibil ca o parte din gadgeturile incluse de noi in aceasta lista de final sa fi expirat deja, sau sa se fi epuizat stocul cu promotii eMAG. Recomandarea noastra e sa cautati dupa acelasi model pe magazin pentru a verifica daca exista pe o alta culoare, o alta varianta la pret redus.

Spor la cumparaturi si mare atentie cand cumparati!!!

9 Comentarii

    Comenteaza

    Your email address will not be published. Required fields are marked *