Fitbit Versa, cel mai nou smartwatch al companiei. Pret si alte detalii!

Fitbit Versa

La inceputul lui 2017, Fitbit achizitionase mare parte din proprietatea intelectuala si bunurile companiei Pebble pentru suma de 23 milioane de dolari.

Un an mai tarziu, astazi, apare pe piata primul smartwatch construit pe baza achizitiei din 2017. Astfel, Fitbit, lanseaza saptamana aceasta ceasul inteligent Fitbit Versa, succesorul cunoscutului Pebble Time Steel si al doilea model de smartwatch lansat in ultimele 6 luni de zile, dupa lansarea lui Fitbit Ionic de catre producatorul care a achizitionat nu cu mult timp in urma si Vector Watch.

Fitbit Versa ruleaza softwareul Fitbit OS 2.0, beneficiaza de un display lizibil in lumina soarelui datorita celor 1000 nits, promite pana la 4 zile de utilizare si necesita aproximativ 2 ore ca sa-si incarce bateria full, insa noul model costa cu 100 de dolari mai putin ca modelul patratos Ionic.

In plus, Fitbit Versa este rezistent la apa pana la o adancime de 50 de metri, ceea ce inseamna ca poti face baie cu el, integreaza un senzor pentru puls, poate fi conectat la un smartphone prin Bluetooth LE, insa nu dispune de GPS.

Fitbit Versa va fi disponibil in Europa de luna viitoare la pretul de 200 Euro, si pot fi alese diferite modele de bratari sau curele pentru el (piele, metal, mesh, silicon) la preturi ce variaza intre 30 euro si pot ajunge sa coste pana la 100 Euro, in functie de modelul ales.

Vom reveni cu informatii atunci cand Fitbit Romania va anunta pretul si data cand acest model de smartwatch va ajunge oficial in magazinele din tara.

Update 3 Mai: Fitbit a oficializat smartwatch-ul Versa pe piata noastra, astfel ca el poate fi achizitionat prin magazinul de retail eMAG la preturi incepand de la 1.000 lei.

7 Comentarii

    Comenteaza

    Your email address will not be published. Required fields are marked *