Spotify disponibil romanilor gratuit si in varianta premium la 5 euro

Spotify disponibil romanilor

Unul dintre cele mai utilizate servicii de streaming audio la nivel global, Spotify, este de saptamana aceasta disponibil si in Romania.

Spotify disponibil romanilor

Astfel, romanii se pot bucura de modul inteligent prin care Spotify iti salveaza listele cu melodiile preferate, calitatea audio, recomandarile pe care le face pe baza melodiilor ascultate de utilizator, posibilitatea de a descarca pe telefonul personal melodii si acces la alte functii precum posibilitatea de a importa playlist-uri din alte servicii cum ar fi Apple Music.

In Romania, Spotify e disponibil in varianta gratuita, unde ai acces numai la ascultarea melodiilor in modul Shuffle Play (amestecat, la intamplare), vei avea parte de reclame, nu poti sari peste piese si nici nu le poti descarca local pe telefon sau tableta.

Totusi, Spotify iti ofera acces la toate serviciile sale pentru un abonament Premium lunar de 5 euro (prima luna este gratuita insa iti cer sa introduci un card valid, urmand ca dupa 30 de zile sa iti traga cei 5 euro pentru a doua luna), astfel ca vei putea asculta muzica ta preferata la cel mai inalt nivel audio, vei putea asculta orice piesa oricand si pe cat mai multe dispozitive: telefon, tableta, televizor, in masina, pe playstation, xbox, webplayer etc, inclusiv in modul offline. De asemenea, nu vei avea parte de stresantele reclame.

Pentru mai multe detalii puteti accesa pagina Spotify dedicata Romaniei.

7 Comentarii

    Comenteaza

    Your email address will not be published. Required fields are marked *