Spotify disponibil romanilor gratuit si in varianta premium la 5 euro

Spotify disponibil romanilor

Unul dintre cele mai utilizate servicii de streaming audio la nivel global, Spotify, este de saptamana aceasta disponibil si in Romania.

Spotify disponibil romanilor

Astfel, romanii se pot bucura de modul inteligent prin care Spotify iti salveaza listele cu melodiile preferate, calitatea audio, recomandarile pe care le face pe baza melodiilor ascultate de utilizator, posibilitatea de a descarca pe telefonul personal melodii si acces la alte functii precum posibilitatea de a importa playlist-uri din alte servicii cum ar fi Apple Music.

In Romania, Spotify e disponibil in varianta gratuita, unde ai acces numai la ascultarea melodiilor in modul Shuffle Play (amestecat, la intamplare), vei avea parte de reclame, nu poti sari peste piese si nici nu le poti descarca local pe telefon sau tableta.

Totusi, Spotify iti ofera acces la toate serviciile sale pentru un abonament Premium lunar de 5 euro (prima luna este gratuita insa iti cer sa introduci un card valid, urmand ca dupa 30 de zile sa iti traga cei 5 euro pentru a doua luna), astfel ca vei putea asculta muzica ta preferata la cel mai inalt nivel audio, vei putea asculta orice piesa oricand si pe cat mai multe dispozitive: telefon, tableta, televizor, in masina, pe playstation, xbox, webplayer etc, inclusiv in modul offline. De asemenea, nu vei avea parte de stresantele reclame.

Pentru mai multe detalii puteti accesa pagina Spotify dedicata Romaniei.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Koryna Ln Kov

Este un fel de zonga, o s a încerc, e bine ca nu este condiționat de un abonament la telefonia mobila.

Daniel Ionut

De lunile bune de când urmăresc pagina voastră am realizat că sunt foarte multe lucruri tari de care habar n-avem 😃 Spotify este unul dintre ele.O sa intru pe pagina lor sa vad despre ce este vorba mai exact 👍

Aileni Marian

Ma bucur sa aud ca această aplicație de streaming live a ajuns într-un final la noi!

Delia VioletaSi Ionut

In sfarsit aceasta aplicatie a ajuns si la noi chiar ma bucur :)

Popa Constantin

Chestia asta sa introduc datele cardului încă nu prinde la români pentru ca neîncrederea e mare deși sunt sigur ca nu e nici o problema, totul e sa ai bani in cont desigur!

Ciupala Marilena

Este bine venita aceasta aplicatie foarte interesanta

Cristy Cristian

Destul de interesant o sa incerc si eu

0
Would love your thoughts, please comment.x