Spotify disponibil romanilor gratuit si in varianta premium la 5 euro

Spotify disponibil romanilor

Unul dintre cele mai utilizate servicii de streaming audio la nivel global, Spotify, este de saptamana aceasta disponibil si in Romania.

Spotify disponibil romanilor

Astfel, romanii se pot bucura de modul inteligent prin care Spotify iti salveaza listele cu melodiile preferate, calitatea audio, recomandarile pe care le face pe baza melodiilor ascultate de utilizator, posibilitatea de a descarca pe telefonul personal melodii si acces la alte functii precum posibilitatea de a importa playlist-uri din alte servicii cum ar fi Apple Music.

In Romania, Spotify e disponibil in varianta gratuita, unde ai acces numai la ascultarea melodiilor in modul Shuffle Play (amestecat, la intamplare), vei avea parte de reclame, nu poti sari peste piese si nici nu le poti descarca local pe telefon sau tableta.

Totusi, Spotify iti ofera acces la toate serviciile sale pentru un abonament Premium lunar de 5 euro (prima luna este gratuita insa iti cer sa introduci un card valid, urmand ca dupa 30 de zile sa iti traga cei 5 euro pentru a doua luna), astfel ca vei putea asculta muzica ta preferata la cel mai inalt nivel audio, vei putea asculta orice piesa oricand si pe cat mai multe dispozitive: telefon, tableta, televizor, in masina, pe playstation, xbox, webplayer etc, inclusiv in modul offline. De asemenea, nu vei avea parte de stresantele reclame.

Pentru mai multe detalii puteti accesa pagina Spotify dedicata Romaniei.

7 Comentarii

 1. Koryna Ln Kov

  14/03/2018 at 12:41

  Este un fel de zonga, o s a încerc, e bine ca nu este condiționat de un abonament la telefonia mobila.

 2. Daniel Ionut

  14/03/2018 at 12:59

  De lunile bune de când urmăresc pagina voastră am realizat că sunt foarte multe lucruri tari de care habar n-avem 😃 Spotify este unul dintre ele.O sa intru pe pagina lor sa vad despre ce este vorba mai exact 👍

 3. Aileni Marian

  14/03/2018 at 13:12

  Ma bucur sa aud ca această aplicație de streaming live a ajuns într-un final la noi!

 4. Delia VioletaSi Ionut

  14/03/2018 at 13:16

  In sfarsit aceasta aplicatie a ajuns si la noi chiar ma bucur :)

 5. Popa Constantin

  14/03/2018 at 14:00

  Chestia asta sa introduc datele cardului încă nu prinde la români pentru ca neîncrederea e mare deși sunt sigur ca nu e nici o problema, totul e sa ai bani in cont desigur!

 6. Ciupala Marilena

  16/03/2018 at 10:59

  Este bine venita aceasta aplicatie foarte interesanta

 7. Cristy Cristian

  16/03/2018 at 22:17

  Destul de interesant o sa incerc si eu

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *