TP-Link anunta telefonul Neffos N1

TP-Link anunta telefonul Neffos N1

TP-Link nu mai e de mult “doar producatorul de echipamente de retea”, ci s-a adaptat debutand in toamna lui 2016 pe segmentul de smartphone cu primul sau model de astfel de gadget lansat sub brandul Neffos.

In 2017, au lansat (inclusiv in Romania) telefoanele Neffos X1 xi X1 Max, modele ce nu au prea avut vreun fel de impact pe piata noastra, producatorul neavand experienta de promovare a acestui tip de produse pe o piata destul de selecta.

TP-Link anunta telefonul Neffos N1

Anul acesta TP-Link incearca din nou, extinzandu-si portofoliul de telefoane Neffos cu lansarea modelului Neffox N1, un smartphone cu specificatii de nivel mediu si un design placut.

Neffos N1 dispune de un display 16:9 cu diagonala de 5.5″ (panou IPS LCD) si rezolutie Full HD. Ecranul este protejat de un strat de sticla Gorilla Glass 3, iar constructia telefonului este realizata din metal si seamana izbitor cu Huawei P10 si alte modele ale celor de la Huawei. Pare a fi o clona destul de fidela la suprafata.

In ceea ce privesc specificatiile sale tehnice, telefonul Neffos N1 este un model 4G LTE echipat cu procesorul octa-core MediaTek Helio P25 de 2.5GHz, vine cu 4GB memorie RAM, 64GB spatiu intern si acceleratorul grafic mobil Mali-T880.

N1 este de asemenea dotat cu o camera principala duala (12MP + 12MP si blit dublu), un senzor pentru amprente, baterie de 3.260 mAh si Android Nougat peste care producatorul TP-Link ofera o interfata grafica denumita Neffos UI v7.0.

TP-Link anunta ca Neffos N1 va fi disponibil va avea un pret undeva in jurul a 230 – 250 euro, si ofera pe langa o serie de accesorii: hub cu porturi USB, incarcator de masina.

TP-Link Romania nu a anuntat nimic legat de acest model de telefon, insa vom reveni cu informatii atunci cand le vom avea de la ei.

5 Comentarii

    Comenteaza

    Your email address will not be published. Required fields are marked *