Huawei lanseaza telefonul Y7 Prime 2018

Huawei lanseaza telefonul Y7 Prime

Huawei continua sa lanseze foarte multe telefoane si in 2018, mare parte dintre ele adopta noua fita: cea a ecranului cu aspect 18:9 si margini foarte subtiri, indiferent ca vorbim de modele ieftine, de nivel mediu sau modele premium.

Huawei lanseaza telefonul Y7 Prime 2018

Huawei Y7 Prime 2018 este cel mai recent model de smartphone lansat de producatorul chinez, succesorul modelului Y7 Prime de anul trecut, si un model de buget echipat cu un ecran de 6 inci. Telefonul beneficiaza de o constructie metalica bine realizata dispune de o camera principala duala si de procesorul Snapdragon 430, produs de Qualcomm.

Huawei Y7 Prime 2018 ruleaza Android 8.0 cu Emotion UI peste, este dotat cu 3GB memorie RAM, 32GB spatiu intern pentru stocare fisiere, are o baterie de 3.000 mAh si este un model dual SIM. Smartphone-ul este dotat cu o camera foto principala duala: senzori de 13MP + 2MP; respectiv o camera frontala cu senzor de 8MP.

Acest model nu dispune de senzor pentru amprente, insa vine cu recunoastere faciala, astfel ca poate fi deblocat pe baza identificarii fetei proprietarului lui.

Huawei cere pentru modelul de smartphone Y7 Prime 2018 aproximativ 150 euro, si va fi disponibil in Asia (deocamdata), pe albastru, auriu si pe negru.

6 Comentarii

    Comenteaza

    Your email address will not be published. Required fields are marked *