Rusii lanseaza iPhone X Putin Golden Age

Rusii lanseaza iPhone X Putin Golden Age

Nu e prima data cand auzim despre un anumit model de smartphone ca este tunat cu diamante, aur sau platina, pentru un plus de extravaganta. iPhone X ramane unul din cele mai cautate modele pentru a satisface astfel de mofturi.

Pentru a celebra realegerea presedintelui Rusiei, compania ruseasca, Caviar, a lansat o varianta iPhone X Putin Golden Age, care sa celebreze acest moment.

Telefonul vine cu butoanele, rama si spatele integral construit din aur de 24 de karate, pe care sta sculptat chipul lui Vladimir Putin in locul logo-ului Apple, si ceva mai jos insemnele federatiei ruse alaturi de orasul Kremlin, langa care sta scris mesajul: “Suntem pregatiti pentru un viitor mai stralucitor si cu siguranta ca vom ajunge acolo”.

Compania Caviar va comercializa numai 76 de astfel de modele iPhone X Putin Golden Age, simbolizand cei 76% dintre alegatorii rusi care au votat realegerea lui Putin in functia de presedinte.

Versiunea dotata cu 64GB spatiu intern costa undeva in jurul a 4500 de dolari, iar versiunea cu 256GB ajunge pana la 5.000 de dolari. Pentru acesti bani compania Caviar ofera un an de zile garantie.

5 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *