Wizz Air Trip Planner, sau cum sa-ti planifici vacanta linistit, comod (P)

Wizz Air Trip Planner

Daca pana acum inceputul de an s-a aratat unul extrem de incarcat, cu multe proiecte in derulare si sedinte de brainstorming in echipa, iata ca a sosit clipa sa ma gandesc serios la o vacanta binemeritata.

Si cand altfel sa gasesc un moment mai bun de relaxare daca nu acum, o data cu inceputul primaverii si venirea Sarbatorile Pascale?!

In meseria aceasta de redactor si jurnalist pe teren, timpul a jucat mereu un rol decisiv in alegerile mele. Printre intalniri, telefoane, rapoarte, interviuri, de fiecare data a trebuit sa-mi gasesc energie pentru a ma concentra in putinele minute ramase la dispozitie, si asupra hobby-urilor si asupra calatoriilor pe care urmeaza sa mi le planific in decursul unui an.

Cu idei multe, dorinte pe masura si deadline-uri in agenda, am ales sa merg, de aceasta data, pe mana specialistilor si a recomandarilor venite din partea lor, fara a mai sta sa pierd timpul, cautand informatii despre destinatii de vacanta.

Astfel, am descoperit in platforma celor de la WIZZ, planificatorul de calatorii, care m-a indrumat sa vizitez destinatii unice si speciale din intreaga retea a celei mai mari companii aeriene low-cost din Europa Centrala si de Est.

Cu ajutorul lui Trip Planner, m-am putut decide in doar cateva minute asupra categoriei de vacanta pe care mi-o doream, durata calatoriei, precum si bugetul acesteia.

Accesand doar cateva click-uri, WIZZ mi-a facut o selectie din peste 550 de rute, si mi-a sugerat o varietate de destinatii care mi-au indeplinit criteriile alese de catre mine.

wizz1

Mai intai am completat campurile cu aeroportul din care voi decola si tipul de vacanta pe catre mi-o doresc. In cazul meu, aceasta vreau sa fie undeva la plaja, la caldura, ca de iarna lunga si friguroasa, cred ca ne-am saturat cu totii.
Nu am omis nici selectia perioadei in care sa aiba loc excursia si de aici mai departe, nu mi-a ramas decat sa bifez una dintre destinatiile cu plaja, furnizata de catre platforma Trip Planner.

Fara sa stau pe ganduri, am ales ca destinatie, Dubai, si nu pentru soare, ci pentru ca este singura locatie din recomandarile lor, in care nu am ajuns si am auzit ca excursiile lor safari sunt memorabile.

wizz2

wizz3

Urmatorul pas a fost selectarea datelor si a preturilor de bilete. In cazul meu, am mers pe cele mai ieftine din grila prezentata.

wizz4

Dupa afisarea totalului, am verificat inca o data corectitudinea datelor completate si am mers mai departe catre alegerea tipului de bagaj. Pentru ca e clar: calatorie in Emirate fara cel putin 3 parfumuri cumparate, nu exista.

wizz5

As fi putut opta si pentru prioritate la bagaje, insa de aceasta data am sarit peste acest beneficiu intrucat nu am bagaj mare si voluminos.

wizz6

Urmatorul pas m-a trimis direct catre pagina cu datele personale pentru plata biletelor si toate aceste lucruri in nici 7 minute de cand am deschis aplicatia web.

wizz7

Cred ca Trip Planner este un instrument care m-a ajutat sa economisesc timp, sa profit de preturile scazute si fara concurenta ale companiei aeriene si sa ma bucur totodata de serviciile prietenoase si profesioniste ale celor de la Wizz Air.

Astept cu nerabdare sa zbor cu una dintre cele 85 de aeronave din cadrul flotei. Sper ca ruta pentru Dubai sa aiba un Airbus A321. 

Va invit si pe voi sa interactionati cu acest planificator si astept cu interes primele impresii ale voastre in urma navigarii pe website.

4 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.