EvenimenteTablete

Apple lanseaza noul iPad 9.7 cu chipset A10, dedicat invatamantului

Apple lanseaza noul iPad 9.7

In timp ce ieri, 27 Martie, toata lumea avea ochii atintiti pe producatorii asiatici Xiaomi si Huawei, dar in mod special pe al doilea care a lansat telefoanele Huawei P20 la Paris, Apple, a sustinut un eveniment in cadrul unui liceu din Chicago, unde a lansat pe piata un nou, de fapt, e vechiul iPad de 9.7″ cu margini oribil de late, insa care dispune acum de noul chipset A10 Fusion integrat si in iPad Pro, chipset capabil sa ofere posibilitatea de a editat clipuri video in format 4K.

Apple lanseaza noul iPad 9.7

Cu toate ca ne aspteptam, poate, sa lanseze un iPhone SE 2, o tableta iPad cu margini foarte subtiri, Face ID integrat intr-un notch similar cu cel al lui iPhone Zece si alte gadgeturi, acest lucru nu s-a intamplat, in schimb, Apple s-a focusat pe zona de educatie, unde Microsoft si Google sunt prezenti de cativa ani cu tabletele si laptopurile Surface, respectiv cu Chromebook-urile ieftine care le-a cam atras atentia celor de la Apple, astfel ca producatorul american s-a decis sa intre puternic pe aceasta nisa din aceasta primavara o data cu lansarea tabletei iPad de care va povestesc, a carui pret este unul exceptional, costa numai 330 de dolari, iar profesorii si invatatorii care vor dori sa cumpere un astfel de produs il pot lua cu 30 de dolari mai ieftin. Cel putin asta a declarat Tim Cook, seful companiei, in cadrul evenimentului, insa nu se stie daca oferta e valabila doar pentru profesorii si invatatorii din SUA, ori daca oferta e valabila la nivel global.

In orice caz, odata cu noul iPad 9.7 vin o sumedenie de aplicatii si software pe care Apple l-a dezvoltat in ultmele luni special pentru a fi utilizat in clase, pe bancile scolilor de catre elevi, studenti si profesori, deoarece software-ul e disponibil atat pe tableta cat si partial pe Macbook-uri.

In plus, noul iPad 9.7 este insotit de o serie de accesorii printre care si Apple Pencil, insa este comercializat separat la 100 de dolari, la fel si accesoriile produse de Logitech, tastatura cu stand care transforma iPad-ul intr-un mini laptop cu iOS.

noul Apple iPad97 1

Practic, Apple vede profit in acest segment de piata, iar pentru a se infinge intr-o felie cat mai mare din aceasta piata educationala, Tim Cook a lansat chiar si un speech emotional dedicat profesorilor care predau la nivel global, un speech cu elemente subliminale, o strategie de marketing pe care Apple o aplica destul de des si care functioneaza foarte bine.

Noul iPad 9.7 cu chipsetul A10 Fusion si Apple Pencil, vor fi disponibile si la noi, insa pretul va fi cu siguranta mult mai mare ca cel anuntat ieri.

5 Comments

  1. Mesajele subliminale au fost și vor fi prezente în continuare în reclamele și promovarea oricărui produs. Aștept cu nerăbdare sa vad când tehnologia va acoperi aceasta nișă în școlile din România și poate măcar nepoții noștri vor invăta și beneficia de tehnica și tehnologie.

  2. Interesant,prețul este uimitor de bun.nu ar strica,ca oferta sa fie valabilă la nivel global.

  3. Cu vreo 50 de dolari va fi mai scump pe la noi dar merită mai ales pentru cei care predă in sistemul de învățământ ! Îmi place ideea cum s-a lansat iPad 9.7 într-un liceu din Chicago, simplu și la obiect!

  4. o tableta iPad cu margini foarte subtiri, la un pret bun felicitari Apple

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!