Una rece si una calda despre OnePlus 6

OnePlus 6

Nu mai e mult pana la debutul urmatorului flagship killer OnePlus, telefon asteptat cu interes de utilizatorii de Android. Insa modelul de anul acesta este insotit de vesti bune si rele.

De ce spune asta? Fiindca tocmai s-a confirmat ca telefonul OnePlus 6 ce urmeaza sa debuteze primavara aceasta, nu va mai beneficia de un display similar cu cel de pe OnePlus 5T, ci va avea acel breton (vezi foto mai jos), acel notch pe care il intalnim pe mai toate telefoanele de top din 2018, dar si pe telefoane mai vechi si asta datorita celor de la Apple, care au facut un compromis ce s-a transformat intr-un trend in ultimele 6 luni de zile.

oneplus6

Confirmarea vine chiar de la seful companiei chineze OnePlus, Carl Pei, care spune ca notch-ul lor va fi mai ingust si ca nu va include tehnologie de recunoastere faciala similara cu iPhone X, ci ceva diferit dar care va debloca telefon rapid, la fel ca pe 5T. Motivatia introducerii acestui breton, e ca va oferi mai mult ecran utilizatorului si ca bara de notificari va fi mutata in zone bretonului.

Vestea buna e ca odata cu implementarea notch-ului s-ar putea ca OnePlus 6 sa dispuna de margini la fel de subtiri ca iPhone X, chiar si barbia sa fie la fel de subtire ca marginile laterale, ceva ce nici un producator de telefoane cu Android nu a reusit sa ofere pana in prezent. Nici macar Samsung cu al lor Galaxy S9 si S9 Plus sau Huawei cu gama P20 anuntata saptamana aceasta.

Telefonul ar putea sosi si intr-o varianta noua a carcasei, desi se zvoneste ca va fi construit din sticla, una din sursele credibile care ofera des imagini cu telefoane nelansate sugereaza un model cu textura la fel cu ceea ce vedeti in prima imagine de sus, din acest articol.

OnePlus 6 urmeaza sa fie anuntat undeva in intervalul de pe la finalul lunii aprilie si pana undeva prin iunie, insa deocamdata nu s-a confirmat data la care telefonul va fi lansat pe piata. De asemenea, ne asteptam ca pretul telefonului sa creasca cu cel putin 50 de euro fata de modelul de anul trecut.

5 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.