Pretul telefonului Huawei P20 si P20 Pro in retailul romanesc

Pretul telefonului Huawei P20

La inceputul acestei saptamani Huawei a anuntat noile telefoane Huawei P20 si Huawei P20 Pro, cu cea mai performanta camera foto ce a echipat un smartphone vreodata, dar si cu alte caracteristici la fel de interesante, printre care chiar si faimosul breton transformat intr-un adevarat trend de catre cei de la Apple, dupa lansarea telefonului iPhone Zece, desi au fost alte modele inaintea lui cu o astfel de caracteristica.

Pretul telefonului Huawei P20 si P20 Pro

Telefoanele sunt deja disponibile in Romania prin precomanda. O serie de operatori telecom si magazine retail au inceput sa afiseze preturile atat pentru modelele Huawei P20 si P20 Pro, cat si pentru varianta P20 Lite.

Noi, va recomandam magazinul eMAG, de unde puteti precomanda Huawei P20 Lite la pretul 1.700, modelul Huawei P20 in variante pe albastru, negru sau roz cu 128GB spatiu intern la pretul de 3.000 lei, si varianta Huawei P20 Pro de 128GB pe albastru, pe negru sau twilight, la pretul de 3.900 lei.

eMAG ofera si posibilitatea a le achizitiona in rate pe doi ani de zile, cu o rata lunara de 204 lei pentru varianta P20 Pro; 157 lei / luna varianta standard de P20 si/sau 89 lei / luna pentru modelul P20 Lite.

Toatele cele trei variante din gama Huawei P20 ruleaza sistemul de operare Android Oreo.

Pentru mai multe informatii despre specificatiile fiecarui model din aceasta gama puteti consulta articolele noastre anterioare despre gama Huawei P20.

8 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *