Concept Google Pixel 3, sau cum ar putea arata primul telefon cu Android P (video)

Concept Google Pixel 3

Mai sunt cel putin sase luni pana la debutul noii versiuni de Android, ceea ce inseamna ca nu vom avea parte de lansarea telefoanelor din gama Google Pixel 3 decat atunci cand Google e pregatit sa distribuie varianta finala a Android P (probabil versiunea 9.0) catre producatorii de telefoane mobile, pentru a-l introduce pe urmatoarele generatii de smartphone-uri.

Concept Google Pixel 3

Insa pana in toamna si pana incep sa apara primele imagini reale cu ceea ce ar putea fi noua generatie de smartphone Pixel, baietii de la DBS Designing au scos un concept Google Pixel 3 care arata incredibil, motiv pentru care am vrut sa impartasim cu voi designul create de ei.

In viziunea DBS Designing, acest concept Google Pixel 3 dispune de un display aproape fara margini cu rezolutie Quad HD+, de doua difuzoare stereo amplasate frontal, de acelasi design Panda (alb/negru) cu butonul Power vopsit intr-o culoare vibranta, in cazul de fata portocoaliu, un senzor de amprente integrat in display si o camera duala pe spate.

Ne place foarte mult ceea ce vedem in aceste imagini randate pe calculator, iar daca modelele Pixel 3 pe care le va lansa Google in toamna arata cel putin 70% din ceea ce vedem aici, atunci putem exclama ca suntem extrem de incantati si nerabdatori ca telefoanele Pixel 3 si Pixel 3 XL sa fie lansate oficial.

Voi ce parere aveti despre un posibil design minimalist realizat din ceramica si colturi usor rotunjite, precum cel din acest video concept Google Pixel 3?

4 Comentarii

 1. Popa Constantin

  30/03/2018 at 14:51

  Cel mai mult îmi place că totul e numai display, nu mai există acele margini sau acel ‘breton’. Bănuiesc că difuzoarele vor fi în partea inferioară iar faptul că are camera duală dispusă orizontal nu știu dacă va fi sau nu avantaj față de iPhone X!

 2. Daniel Ionut

  30/03/2018 at 17:17

  Nimic de reproșat in ce privește designul,arata extraordinar de bine.Asta da display!!

 3. Ciupala Marilena

  30/03/2018 at 20:53

  Un design reusit

 4. racovanu mihai

  30/03/2018 at 21:52

  Mai așteptăm 6 luni și poate o sa avem o surpriză mare. Se pot schimba multe pana atunci ci poate nu mai avem megarenumitul Breton. Sa vedem ce va fi. Sunt foarte curios.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *