Asus lanseaza tastatura ROG Strix Flare si castile Strix Fusion 500

tastatura ROG Strix Flare

Cand vine vorba de gaming Asus este unul din putinii producatori care scot constant solutiii de gaming si accesorii noi atat pentru gamerii amatori, cat si pentru cei profesionisti.

Saptamana aceasta Asus a lansat sub brandul sau Republic of Gamers noua tastatura iluminata RGB ROG Strix Flare si castile Strix Fusion 500. Tastatura este comercializata cu patru tipuri de comutatoare Cherry MX RGB (iluminare led): pe roșu, albastru, maro si negru, pentru a oferi o senzație mecanica precisa si raspunsul tactil cautat de amatorii de jocuri pe calculator. Tastatura este, de asemenea, dotata cu tehnologia 100% anti-ghosting cu apasari N-key, care asigura ca fiecare apasare e executata cu mare precizie, indiferent cate taste sunt apasate in acelasi timp de gamer.

In plus, tastatura ROG Strix Flare este insotita de pachetul software (driver) de configurare ROG Armoury II, care permite presetarea tastaturii asa cum isi doreste utilizatorul ei.

Tastatura va fi disponibila in Romania, incepand din luna aprilie la pretul recomandat de 800 lei

Specificații cheie Asus ROG Strix Flare

ComutatoareCherry MX RGB (Roșu, Albastru, Maro, Negru)
ConexiuneUSB 2.0
IluminareLED RGB pentru fiecare tastă plus iluminat cu suport Aura Sync
Anti-ghostingApăsare N-key
Rată eșantionare1000Hz
Taste MacroToate tastele sunt programabile
Înregistrare comenzi MacroSuport pentru înregistrare rapidă
Memorie internăDa
Taste mediaTaste media dedicate cu rotiță de volum
Port USB1 x USB 2.0
Suport palmăDetașabil cu finisaje plăcute la atingere
Tip cabluCablu țesut din fibră
SoftwareROG Armoury II
Dimensiuni454 x 155 x 31mm
Greutate1256g (cu cablu)

Impreuna cu tastatura mai sus prezentata, Asus a lansat pe piata si castile ROG Strix Fusion 500, primul model dotat cu iluminare RGB, LED-uri ce pot fi sincronizate cu ajutorul aplicatiei Aura Headset. Castile Strix Fusion 500 sunt echipate cu modelul de DAC ESS 9018 de inalta fidelitate si cu amplificatorul ESS Sabre 9601K care ofera un bass profund si sunet surround 7.1 (tehnologie dezvoltata in colaborare cu Bongiovi Acoustics. In plus, volumul si alte setari ale castilor pot fi controlate prin comenzi tactile

Castile ROG Strix Fusion 500 vor fi disponibile in Romania la inceputul lunii aprilie 2018 si vor costa aproximativ 850 lei (TVA inclusiv).

Va recomandam, oferta de produse Asus ROG Strix disponibila pe magazinul online eMAG.

5 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.