HTC U12, cel mai puternic smartphone din istoria companiei

htc u12

Cu toate ca HTC nu a anuntat deocamdata nimic in ceea ce priveste lansarea varfului gamei HTC U din 2018, noi imagini cu telefonul (de aceasta data mai clare), au fost date publicitatii saptamana aceasta dezvaluind si confirmand totodata faptul ca telefonul va beneficia de o camera duala pe spate cu blit in doua tonuri si un senzor de amprente circular amplasat imediat sub acesta.

De asemenea, imaginile confirma ca ecranul smartphone-ului HTC U12 nu va avea notch, insa va dispune de aspect 18:9, ceea ce ne bucura, avand in vedere ca mai toti producatorii asiatici au adoptat acel breton urat. Tot frontal sunt amplasate doua camere frontale, sugerand tehnologie de recunoastere faciala pe baza de inteligenta artificiala.

Despre specificatiile tehnice ale telefonului se stie numai la nivel de zvon, ca ar beneficia de un display Super LCD de 6″ in diagonala cu rezolutie WQHD, ca va fi echipat cu procesorul Snapdragom 845, cu pana la 8GB memorie RAM si pana la 256GB spatiu intern si o baterie de 3.420 mAh.

Ne mai asteptam ca telefonul sa beneficieze de tehnologia Edge Sene (acei senzori de presiune montati pe partile laterale ale telefonaelor HTC din seria U), de cea mai recenta versiune Android, Oreo 8.1 si HTC Sense UI cu asistentul vocal HTC Companion.

Avand o constructie din sticla usor curbata, HTC U12, ar putea dispune de incarcare wireless, pe langa incarcarea rapida prin cablul USB-C, de doua difuzoare stereo si de rezistenta la apa (certificare IP68).

sursa imagini: Yahoo Taiwan

3 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *