EvenimenteGamingSmartphonesStiri

Blackshark, ar putea fi competitorul telefonului RAZER Phone, creat de Xiaomi

xiaomi blackshark smartphone 1

Unele branduri vad profit pe zona de gaming mobil, si pe buna dreptate. Jocuri ca Vainglory (primul joc pe mobil introdus oficial in competitiile eSports) sau Arena of Valor (5vs5), ori FIFA 2018, PUBG, Fortnite si altele, fac ca gamingul pe smartphone sa prinda tot mai mult in randul utilizatorilor, mai ales ca, de curand, RAZER au intrat si ei pe segmentul de smartphone cu al lor RAZER Phone.

Xiaomi pare sa fie urmatorul producator care va intra pe acest segment de piata, insa sub un alt brand – Black Shark Technology Ltd, o companie in care chinezii de la Xiaomi investesc de ceva timp.

xiaomi blackshark smartphone 2

Telefonul ar urma sa debuteze pe 13 aprilie sub denumirea BlackShark si va fi un model dedicat in totalitate zonei de gaming mobile. Telefonul va avea un design care ne aminteste de Nokia Ngage, PS Vita-ul celor de la Sony sau mai recent de Nintendo Switch. Se zvoneste ca telefonul Blackshark va beneficia de un display cu aspect 18:9 cu rezolutie Full HD+ si va putea fi utilizat in modul Landscape, la fel ca o consola portabila. De fapt, ar putea arata chiar ca o astfel de consola, daca imaginile pe care le vedeti in acest articol sunt reale si nu photoshopate.

In plus, Blackshark-ul celor de la Xiaomi va fi echipat cu procesorul octa-core Snapdragon 845, cu pana la 8GB memorie RAM si pana la 256GB spatiu intern, va rula Android 8.1 Oreo conform listarii de pe site-ul Geekbench si va sosi preinstalat cu o aplicatie numita Shark Space, un fel de aplicatie similara cu Google Play Games (profil utilizator/gamer).

Daca acest telefon va debuta pe 13 aprilie, asa cum se zvoneste, va fi interesant de vazut cum va fi primit el de catre comunitatea de gameri.

4 Comments

  1. Este destul loc pe piata de gaming mobil asa ca sa vedem cu ce ne vor surprinde cei de la Xiaomi.eu nu prea sunt la curent cu segmentul acesta.

  2. Jocurile o sa fie in top ele niciodata nu o sa piară

  3. Daaaa, evoluția este fantastica de la râma celor de la Nokia pana la FIFA 2018 pe mobil . Good job guys! 👍

  4. Este logic, jocurile pe telefoanele mobile au castigat tot mai mult teren.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!