Pe 13 aprilie, debuteaza telefonul Xiaomi dedicat gamerilor

blackshark

In urma imaginilor publicate pe parcursul acestei saptamani, imagini care sugerau cum ar putea arata varianta finala a telefonului Blackshark, produs in parteneriat cu chinezii de la Xiaomi, seful companiei Black Shark Technology, Wu Shimin, a simtit nevoia sa faca o declaratie publica prin care sa confirme ca imaginile nu reproduc designul final al telefonului ce urmeaza sa fie anuntat pe 13 aprilie, model dedicat gamerilor.

Mai mult, Shimin a spus ca designul din acele imagini este urat si ca produsele lor nu vor arata asa, ca e un telefon mobil cu design inteligent si aspect frumos.

Xiaomi urmeaza sa sustina un eveniment cu presa in colaborare cu Black Shark Technology, pe 13 aprilie, cand vor anunta acest misterios smartphone super performant echipat cu procesorul Snapdragon 845 si pana la 8GB memorie RAM. Fiind un telefon dedicat gamingului mobile, ne asteptam ca telefon sa dispuna de doua difuzoare stereo si de o baterie care sa iti permita sa te poti juca cel putin 6 ore continuu.

Intre timp, au fost date publicitatii o serie de materiale oficiale, care fac trimitere la lansarea noului gadget, precum si o schita cu designul telefonului si modul cum vor fi amplasate antenele la fiecare colt al telefonului.

Dupa RAZER Phone, Blackshark, va fi cel de-al doilea smartphone cu Android lansat in ultimul an, dedicat comunitatii de gaming pe mobil, comunitate ce prinde tot mai mult contur, in mare parte datorita unor jocuri precum Vainglory, joc introdus oficial de cativa ani in competitiile eSports.

6 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *