Pretul tabletei Apple iPad 2018, in Romania

Pretul tabletei Apple iPad 2018

Pe 27 martie, simultan cu lansarea telefoanelor Huawei P20, Apple, a sustinut o conferinta de presa intr-un liceu din Chicago, unde a lansat pe piata ceea ce producatorul american numeste tableta iPad 2018 dedicata educatiei, deoarece are un pret mult mai atractiv atat pentru elevi si studenti, cat si pentru profesori. Cel putin in Statele Unite, unde pretul ei este de 330 de dolari pentru clientii normali, iar pentru profesorii care dovedesc ca predau in scoli, primesc un discount de 30 de dolari.

Pretul tabletei Apple iPad 2018

Desi ne asteptam ca aceasta noua tableta iPad 2018 sa vina cu margini foarte subtiri, cu notch (breton) si Face ID, Apple a preferat sa actualizeze practic vechiul model, introducand compatibilitate cu Apple Pencil, noul chispet A10 Fusion de pe iPhone si un pachet software cu aplicatii util pe zona de educatie (in salile de clasa).

Intre timp, tableta Apple iPad 2018, a ajuns si pe piata noastra, prin re-sellerii autorizati locali. Unul dintre ei este si eMAG, care listeaza noua tableta Apple iPad 2018, in variante de 32GB pe culorile Space Grey si Silver, la pretul de 1.750 lei (cu 250 de lei peste pretul anuntat de Apple). De mentionat ca aceasta este varianta Wi-Fi, fara conexiune 4G LTE, insa exista si o varianta Cellular cu 128GB, care ar trebui sa apara si ea in oferta magazinelor de retail din Romania, in urmatoarea perioada de timp, insa va costa cu cel putin 200 de dolari in plus, adica, undeva in jurul a 2.500 – 2.700 lei pe piata noastra.

Tableta Apple iPad 2018 beneficiaza de un display de 9.7 inci in diagonala cu margini late, este echipata cu chipsetul A10 Fusion si ruleaza sistemul iOS 11.

3 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *