SmartphonesStiri

Apple lanseaza iPhone 8 Red Special Edition

Apple lanseaza iPhone 8 Red Special Edition

La fel ca anul trecut, cand Apple a lansat iPhone 7 Red Special Edition in varianta standard si plus, si anul acesta producatorul american Apple lanseaza iPhone 8 Red Special Edition in ambele variante, in colaborare cu Global Fund, o organizatie non-profit care lupta impotriva virusului HIV pe continentul african. Anuntul vine la doua saptamani dupa lansarea tabletei iPad 2018.

Apple lanseaza iPhone 8 Red Special Edition

Astfel o parte din banii incasati din vanzarea de telefoane iPhone 8 Red Special Edition se vor duce catre organizatia mai sus mentionata pentru a sprijini aceasta lupta.

Daca versiunile de iPhone 7 Red de anul trecut aveau fata alba, modelele iPhone 8 Red Special Edition de anul acesta au fata neagra, iar specificatiile tehnice sunt aceleasi ca pe modelele originale iPhone 8 lansate in toamna anului trecut alaturi de iPhone X.

iPhone 8 Red Special Edition este un model dedicat doamnelor si domnisoarelor in mod special, si desi este o editie limitata, il vom gasi si in retailul din Romania foarte curand. Probabil la aceleasi preturi cu cele ale telefoanelor iPhone 8 si 8 Plus disponibile in prezent in oferta magazinelor si a operatorilor telecom de la noi.

Apple va incepe sa accepte precomenzi pentru aceste modele pe rosu incepand de maine, 10 aprilie, iar livrarile incep din data de 13 aprilie.

Nu avem deocamdata informatii cand resellerii locali il vor introduce in oferta lor, insa va recomandam sa stati cu ochii pe magazine precum eMAG.

Din gama produselor lansate de producatorul american in varianta pe rosu, mai fac parte ceasul Apple Watch in variantele cu curea sport si clasica, o serie de accesorii pentru gadgeturile Apple, castile Beats Solo 3 si Beats Pill bluetooth speaker.

4 Comments

  1. Imi place foarte mult cum arata iPhone 7 Red dar datorita organizatiei care lupta impotriva virusului HIV este de apreciat si de laudat. 👏👏

  2. Astfel de gesturi sunt intotdeauna de apreciat, la cat mai multe..

  3. Cu IPhone 8 Red, Apple watch, căștile Beats solo 3 și beats Pill Bluetooth Spears și celelalte accesorii, toate Red, sigur vor reuși sa cucerească doamnele și domnișoarele, iar ptr ca se implica și în campanii împotriva HIV e „jos pălăria”

  4. O companie care se implica în ajutorarea persoanelor care suferă de HIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!