EvenimenteSmartphonesStiri

LG G7 ThinQ, este varful gamei in 2018. Debuteaza pe 2 Mai, la New York

LG G7 ThinQ

La inceputul lunii martie, LG Electronics introducea primul smartphone sub noua gama ThinQ (gadgeturi pe baza de inteligenta artificiala), modelul LG V30 ThinQ. Desi se zvonea ca LG va renunta la denumirea LG G, dupa restructurarile masive din interiorul diviziei LG Mobile, se pare, ca acest lucru nu va mai avea loc.

LG G7 ThinQ debuteaza pe 2 Mai, in New York

Aceasta gama isi va extinde portofoliul incepand cu data de 2 Mai, la New York, cand LG planuieste lansarea oficiala a modelului LG G7 ThinQ, varful gamei producatorului sud coreean pentru 2018.

“Acesta este momentul in care producatorii trebuie sa fie foarte atenti la ceea ce isi doresc si au nevoie cu adevarat clientii pe smartphone-urile lor. Prin modelul LG G7ThinQ, LG continua sa isi respecte promisiunea de a imbunatati tehnologiile de baza pentru a raspunde nevoilor din viata de zi cu zi a clientilor, totul prin incorporarea unor tehnologii AI ce reprezinta mai mult decat functii – sunt parte din experienta de utilizare,” a declarat Hwang Jeong-hwan, presedinte al LG Electronics Mobile Communications Company.

lg g7 thinq

Denumirea noului flagship, LG G7 ThinQ, e confirmata chiar de producatorul sud coreean intr-un comunicat de presa publicat in Coreea de Sud.

In acelasi timp cu aceasta informatie oficiala despre lansarea lui LG G7 ThinQ, a aparut o imagine de presa in care apare telefonul in cinci variante de culoare: pe negru, argintiu, albastru, albastru mat si un fel de visiniu, pe care LG il numeste Raspberry Rose.

In ceea ce privesc caracteristicile tehnice alte telefonului, se zvoneste ca va fi echipat cu procesorul Snapdragon 845 (nu ar fi o supriza, avand in vedere ca mai toti producatorii au apelat la acest chipset), cu un display M+ LCD RGBW de 6″ in diagonala cu notch (faimosul breton) si aspect 19:9, rezolutie QHD+, 6GB memorie RAM si sistemul de operare mobil Android Oreo.

sursa | sursa foto

6 Comments

  1. Abia ii astept lansarea acestui telefon. Dim start pot sa spun ca arata foarte bine ca aspect, acel visiniu ma atrage. 😍😍

  2. Au fost atâtea lansări în ultima perioada, încât nu ma mai surprinde nimic. 5 culori, e un avantaj pentru nehotărâți.

  3. Sunt curios in privinta pretului, in rest pare interesant..era perfect daca venea fara notch.asteptam si celelalte detalii

  4. Mi se pare foarte bun la caracteristici iar faptul că e disponibil în 5 culori e un avantaj pentru nehotărâți și cei care vor ceva deosebit!

  5. Astept lansarea lui specifiicati bune Android Oreo suna interesant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!