Pretul telefonului Moto Z2 Force, in Romania

Pretul telefonului Moto Z2 Force

Pretul telefonului Moto Z2 Force Edition, in Romania.

Lansat anul trecut cu procesor Snapdragon 835 si ShutterShiled (tehnologia dezvoltata de Motorola care protejeaza cu adevarat ecranul la socuri mecanice), telefonul Moto Z2 Force Edition este de saptamana aceasta disponibil pe piata din Romania, prin subsidiara Motorola Mobility, brand detinut de compania chineza Lenovo.

Desi a intarziat cel putin 6-7 luni de zile, modelul Moto Z2 Force poate fi gasit de romanii interesati de acest smartphone pe raftul magazinelor de retail din tara, incepand cu luna aprilie. Spunem ca a intarziat, deoarece telefonul are un pret mare, daca e sa il comparam cu alte telefoane care au specificatii similare, cum ar fi Nokia 8, model ce costa cu cel putin 800 lei mai putin.

Moto Z2 Force dispune de o carcasa metalica ranforsata (Aluminiu seria 7000), de un display AMOLED Quad HD cu diagonala de 5.5″, de o baterie ce ofera o zi de utilizare si incarcare rapida prin tehnologia TurboPower.

In plus, dispune de conectivitate Gigabit, datorita modemului integrat pe chipsetul Snapdragon 835, de o camera duala pe spate (senzor color + senzor monocrom), si pachetul de functii Moto Experiences si Android Nougat (upgradabil la Android Oreo). De asemenea, telefonul este compatibil cu accesoriile modulare Moto Mods, astfel ca se pot atasa diferite astfel de accesorii telefonului.

Pretul telefonului Moto Z2 Force Edition este de 2.500 lei (tva inclus), anunta producatorul Lenovo.

2 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *