Xiaomi lanseaza BlackShark, telefonul dedicat gamerilor

Xiaomi lanseaza BlackShark

Astazi, 13 aprilie, a avut loc lansarea oficiala a primului telefon din gama Black Shark, dezvoltat de Xiaomi in parteneriat cu Black Shark Technology, model de smartphone ce va concura direct cu RAZER Phone.

Telefonul poarta denumirea Black Shark si este un telefon mobil cu Android, care arata destul de bine si de suficient de subtire, daca luam in calcul faptul ca vine cu propriul sistem de racire multi-layer pe baza de lichid, sistem ce va mentine temeperatura CPU cu 8 grade sub nivelul temperaturii inregistrate pe un smartphone cu acelasi chipset.

Black Shark dispune de un display IPS LCD ce masoara 5.99″ in diagonala si care beneficia de rezolutie Full HD+ (550 niti luminozitatea lui), este echipat cu procesorul Snapdragon 845 si vine in doua configuratii: cu 6GB RAM si 64GB spatiu intern sau cu 8GB RAM si 128 GB spatiu intern, insa nu dispune de slot pentru carduri micro SD, desi e un telefon de gaming. De asemenea, nu dispune de mufa pentru jackul de 3.5mm, insa vine cu un sistem audio Biso ce beneficiaza de difuzoare stereo frontale (ear-piece-ul functioneaza ca al doilea difuzor).

Telefonul Black Shark vine in variante pe gri si pe negru, cu accente de verde fosforescent si cu un logo in forma de S pe spate, care palpaie cand telefonul primeste notificari.

In plus, este dotat cu o baterie de 4.000 mAh la care se adauga bateria de 340 mAh a accesoriului de tip gamepad ce poate fi conectat la telefon prin Bluetooth. Telefonul dispune de ceea ce Xiaomi numeste Joy UI + Shark Space pachet software care ii va permite utilizatorului sa preia apeluri telefonice in timp ce se joaca pe telefon, fara a fi deranjat si, de asemenea, va putea utiliza aplicatii de tip radio chat pentru a putea comunica cu colegii de echipa in timpul sesiunilor de gaming.

Telefonul Black Shark are un pret de pornire de 390 Euro si poate ajunge pana la 480 Euro, daca alegem varianta cu 8GB RAM plus Gamepad-ul ce costa in jur de 25 Euro.

4 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *