Nokia X, promovat de HMD Global in cinematografele din China

Nokia X

HMD Global pare ca se pregateste de lansarea unui nou model de smartphone cu Android, sub denumirea Nokia X. Nu, nu e acel Nokia X lansat de Microsoft. Acest model a aparut in doua postere ce au fost afisate de compania finlandeza in cinematografele din China, sugerand ca e timpul sa “Share More Joy” (impartasim mai multa bucurie) incepand cu data de 27 Aprilie, cand, probabil, va fi lansat oficial Nokia X.

Nokia X ar putea fi urmatorul model lansat de HMD Global primavara aceasta

Desi nu se stie mai nimic la aceasta ora despre Nokia X, ar putea fi modelul Nokia 9 sau Nokia 10 de care s-a tot zvonit pana in prezent, insa momentan nu putem confirma acest lucru, ci doar specula pe marginea posterelor aparute in China.

In cazul in care este un model flagship, ne asteptam ca telefonul sa soseasca cu chipsetul Qualcomm Snapdragon 845, cu o contructie din sticla curbata pe margini si Android 8.1 Oreo stock (versiune curata Google, poate chiar varianta de ROM Android One, intalnita pe Nokia 7 Plus, Nokia 8 Sirocco).

Ce mai putem comenta pe marginea acestor postere, e ca fundalul de pe telefon e o imagine realizata noaptea, care ar putea sugera ca e vorba de un smartphone cu o camera ce permite realizarea de fotografii pe timp de noapte (luminozitate scazuta) la inalta calitate. Probabil telefonul va beneficia de tehnologia si lentilele Carl Zeiss.

Vom reveni cu informatii atunci cand vor aparea online, ori pe 27 aprilie, cand ne asteptam ca HMD Global sa anunte acest smartphone ce ar putea face parte din segmentul de telefoane ieftine sau din cel premium.

sursa imagini

3 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *