U Ultra primeste actualizare Oreo de saptamana aceasta, dezvaluie HTC

U Ultra primeste actualizare Oreo

HTC Germania a facut astazi un anunt foarte interesant cu privire la smartphone-ul HTC U Ultra, pe contul lor de pe reteau de socializare Twitter.

U Ultra primeste actualizare Oreo

Tocmai s-a anuntat ca telefonul U Ultra primeste actualizare de software la Android 8.0 Oreo, in Europa (Germania si Romania). Asta inseamna ca noul firmware va fi cel mai probabil disponibil si posesorilor de HTC U Ultra din Romania pana la finele acestei luni. Astfel, cei care au achizitionat phabletul la liber, in varianta single SIM, se vor numara printre primii care vor beneficia de noul software update care face trecerea de la Nougat 7.1 la Oreo.

Anuntul a fost facut astazi si pe pagina oficiala a celor de la HTC Romania.

De ce spune ca acest anunt este unul foarte inetersant? Ei bine, telefonul are un pret de numai 1.290 lei in retailul romanesc in acest moment (pretul initial a fost de 2.700lei), U Ultra bucurandu-se de un design premium din sticla Gorilla Glass 5. In plus, este echipat cu un display Super LCD 5 de 5.7″ in diagonala si rezolutie 2K (2.560 x 1.440 px), are 4GB memorie RAM si 64GB spatiu intern la care se adauga un slot microSD pentru carduri.

Din pacate, nu mai detinem acest smartphone ca sa va putem spune ce noutati aduce noua versiune de firmware build 2.21.401.1, pe langa functiile native ale lui Android v8.0, insa daca reusiti sa descarcati software-ul pe telefon si observati ceva diferit, asteptam cu interes feedback-ul vostru in acest sens.

sursa

3 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *