Galaxy A5 primeste update Android Oreo

Galaxy A5 primeste update Android Oreo

Samsung Galaxy A5 (2017) primeste update la versiunea de Android 8.0 Oreo. Update-ul este oferit de compania Samsung, cu cateva saptamani inainte de data oficiala stabilita de catre aceasta. Din momentul primirii update-ului, te poti bucura de Samsung Experience 9.0 si de alte imbunatatiri de performanta ale smartphone-ului. La data cand acesta a fost lansat, Galaxy A5 (2017) a fost lansat cu Andorid 6.0.1 Marshmallow.

Galaxy A5 primeste update Android Oreo

Marimea firmware update-ului este de 1.2GB, iar versiunile build-ului sunt A520FXU4CRD5 / A520FOXE4CRD3 / A520FXXU4CRD3.

Am mentionat mai devreme ca acesta va primi Samsung Experience 9.0. Cu ajutorul acestuia, interfata este imbunatatita, iar tastatura la fel – aceasta avand caractere emoji standard, stickere si GIF-uri. Pe de alta parte, caracteristicile Bixby sunt imbunatatite, la fel si securitatea smartphone-ului.

Utilizatorii sunt sfatuiti sa isi faca un backup la telefon si sa aiba ultimele versiuni ale unor aplicatii cum ar fi  Samsung Pay, Samsung Internet, Samsung Notes si Email – bineinteles, daca vor sa isi faca update la telefon. Poti sa faci update-ul manual, accesand Setari => Despre telefon => Update la Soft.

Inca un mic pont pentru utilizatorii altor smartphone-uri Samsung. Utilizatorii de Galaxy S7 si S7 Edge vor primi si ei un update la Android 8.0 Oreo incepand cu luna aceasta.

8 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *