Replicatorul de mancare din Star Trek transformat in realitate si afacere, la Timisoara

O tanara antreprenoare din Timisoara a pornit o afacere ceva mai inedita, a lansat automatul smart care iti produce pizza pe loc la fel ca automatul de cafea.

Conform publicatiei banatene Renasterea, automatul importat de Elena Bumbea din Croatia reprezinta o premiera pentru Romania.

Aparatul este dotat cu toate ingredientele (faina, condimente, legume proaspete) si tehnologia necesara pentru a pregati de unul singur patru tipuri de pizza in numai doua minute si jumatate: salami picant, bacon, ham si cheese mix, pentru timisorenii flamanzi care trec prin piata 700 in miez de zi sau din noapte.

In prima seara de la instalarea automatului care produce pizza la minut, acest aparat a reusit sa prepare si sa vanda nu mai putin de 70 de pizza. Practic, automatul este cuptor, pizzer, contabil si vanzator in acelasi timp, deoarece e capabil sa o prepare din ingredientele disponibile, sa o rumeneasca in mai putin de 3 minute, sa incaseze banii de la clienti si sa trimita si sms-uri patronului despre vanzarile facute, despre ingredientele care sunt pe terminate pentru ca automatul sa fie realimentat, ori despre eventuale erori care pot sa apara.

In plus, acest automat smart pentru pizza care ne aminteste de replicatorul din franciza Star Trek este dotat si cu propriul frigider, pentru a mentine proaspete ingredientele pe tot parcursul zilei.

Primii clienti au oferit deja si feedback despre noua “minune” a tinerei antreprenoare, si anume: ca si-ar dori posibilitatea de a efectua plata cu cardul.

Aparatul ar fi fost inventat de catre Universitatea din Bologna, dupa ideile lui Claudio Torghele, un antreprenor din Rovereto, Italia, inca din 2009.

4 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *