GamingStiriTech

Cum arata camera de vis a oricarui gamer intr-un hotel de lux

camera gaming

Orice gamer viseaza la propria camera de joaca, la dormitorul perfect plin cu tehnologie, cu accesorii si mobiler gata sa iti ofere cea mai tare experienta de gaming. Insa nu toti ne permitem acest vis, fiindca o astfel de camera poate costa cateva mii sau chiar zeci de mii de euro ca sa o dotezi.

Totusi, exista o alternativa mult mai accesibila pentru a trai o astfel de experienta unica, si anume cazarea pentru o zi sau mai multe la rand intr-un hotel care iti poate oferi acces la cea mai recenta tehnologie de gaming, tehnolgie ce va fi pana si pe placul celor mai exigenti gameri.

Cea mai tare camera gaming?

O astfel de experienta poate fi traita in hotelul Hilton Panama din Panama, unde clientul pasionat de jocuri se poate caza pentru suma de 360$ pe noapte in camera Alienware, nr. 2425, o camera special amenajata si dotata cu cea mai actuala tehnologie de gaming.

camera hotel gaming alienware 4

La intrarea in camera esti intampinat de un coridor cu LED-uri verzi (tematic brandului Alienware), iar peste tot in apartament apare logo-ul Alienware, inclusiv pe cabina de dus a baii.

Clientul care se cazeaza in aceasta camera are la dispozitie cu PC Desktop Alienware cu procesor Intel Core i7-8700 de 4.6GHz, ce dispune 32GB DDR4 RAM, placa video Nvidia GeForce GTX 1080 Ti GPU cu 11GB GDDR5x, dual SSD de 512GB SSD si HDD de 1TB si ruleaza sistemul Windows 10 Pro. In plus, dispune de monitorul de gaming Curien Alienware de 34″ cu rezolutie 4K, un mouse si o tastatura mecanica Alienware Advanced  cu palm rest special construite pentru experienta de gaming, precum si o consola de gaming Xbox One cu doua controllere One Elite si un televizor 4K HDR OLED de 65″ cu sistem audio pe 5 canale + 1 certificat THX, Dolby Digital si DTS.

Pe langa PC, clientul are acces si la un laptop de gaming Alienware 15 echipat cu un display de 15.6″ Full HD, procesor quad-core Intel Core i7-7700HQ de 3.8G GHz, 32GB DDR4 RAM, placa video Nvidia GeForce GTX 1070 GPU cu 8GB GDDR5x, stocare SSD de 256GB + 1TB HDD si sistemul Windows 10 Pro.

camera hotel gaming alienware 3

Suna impresionant pana acum, nu-i asa? Si cu toate astea lista cu dotari a camerei Alienware continua cu un scaun de gaming Alienware din fibra de carbon si aluminiu (tehnologie dezvoltata de NASA) pentru a rezista in timp.  Apoi, clientul mai are acces la o casca VR Oculus Rift cu control tactil, si peste toate astea camera e dotata cu efecte ambientale Alienware, care ii va permite clientului cazat sa programeze LED-urile ce ilumineaza camera, in culorile dorite.

Pe langa toate aceste dotari de gaming, in camera mai sunt 2 paturi, o baie cu dus si clasicele facilitati oferite de o camera de hotel, totul branduit Alienware.

De mentionat ca aceasta camera nu include in pret si mancarea, dulciurile sau chips-urile, in schimb, ai acces la un mini bar cu bauturi (spirtoase si racoritoare).

sursa

 

3 Comments

  1. Chiar ca e o camera de vis! Afara război iar tu în casa cu 🎧 pe cap, habar nu ai! 🤔

  2. Vai de capul meu 😂 așa ceva este de pus pe „bucket list” 😍

  3. Arata senzational si oricine ar vrea sa aiba o astfel de camera dar si costurile sunt pe masura asteptarilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!