Pornhub accepta plata in crypto moneda

Pornhub accepta plata in crypto moneda

Pornhub accepta plata in crypto moneda

Cel mai cunoscut website cu continut pentru adulti, Pornhub, a anuntat, ca incepand de saptamana aceasta accepta plata in crypto moneda, mai exact, plata cu moneda virtuala Verge.

Decizia a fost luata pentru a le asigura clientilor sai mai multa siguranta si anonimitate online, astfel continutul accesat nu apare in factura lunara sau in extrasul de cont / card al bancii de care apartine cardul clientului. Verge este una din monedele virtuale care pot oferi o astfel de anonimitate si siguranta in tranzactii datorita faptului ca utilizeaza retele de anonimizare, precum TOR si I2P, insa are si aspectele sale dezavantajoase.

Totusi, aceasta moneda nu este tocmai una stabila, daca urmariti cursul live al crypto monedei Verge si a altor tipuri de currency, stiti cat de volatila este aceasta moneda. Sunt destul de dese perioadele in care cursul variaza (creste sau scade) brusc.

Pornhub este recunoscut pentru adaptarea rapida la cele mai noi trenduri. Nu cu mult timp in urma a adopta formatul VR, prin intermediul caruia clientii sai pot accesa continut pornografic prin intermediul unei casti VR, un format mult mai atractiv decat cel 2D, sau decizia de a interzice clientilor sai de a mai avea acces la continut fake porn, realizat cu ajutorul inteligentei artificiale.

4 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *