SmartphonesStiri

Huawei lanseaza Honor 10, un P20 Pro mult mai accesibil

Huawei lanseaza Honor 10

Pe langa lansarea laptop-ului Honor MagicBook, compania Huawei, a lansat si un smartphone – acesta fiind modelul Honor 10.

Pe partea de specificatii, acesta dispune de un display LCD ce masoara in diagonala 5.84 inch si are rezolutie Full HD. Este asemanator cu ultimul smartphone din seria P20 lansat de catre Huawei, plus ca si acesta prezinta notch-ul tranformat in trend e iPhone X.

Honor 10 vine in doua variante de memorie interna, una cu 64GB si alta cu 128GB. Memoria RAM fiind una singura, mai exact de 6GB. Puteti sa va extindeti memoria interna cu ajutorul unui microSD. Bateria are o capacitate de pana la 3.400mAh, iar procesorul fiind un  Kirin 970, produs chiar de compania mama.

Camera principala este una duala, primul senzor fiind de 16MP, iar cel de-al doilea fiind de 23MP monocrom. Mufa jack de 3.5mm nu a fost eliminata, iar sistemul de operare este un Android 8.0 Oreo, avand UI-ul EMUI 8 de la Huawei.

Honor 10 se va lansa pe 27 Aprilie in tara mama, China, urmand sa debuteze apoi in Europa pe 15 Mai. Sunt sanse ca smartphone-ul sa isi faca aparitia si in Romania. Noi speram sa o faca cat de curand, avand in vedere ca e un model mai accesibil care imprumuta designul Twilight al modelului Huawei P20 Pro.

Cand vine vorba de pret, acesta poate fi achizitonat la un pret de 400 de dolari americani sau 1.550 RON. Bineinteles, ca la noi va avea un pret ceva mai mare, datorita taxelor de import si a adaosului comercial al retailerilor.

Un comentariu

  1. Nu știu cum fac chinezii ăștia, dar știu ei cum sa ii mulțumească pe toți. Fac orice pentru oricine, de parca ar zice e- că-ți bani ai? Acum îți fac telefonul și încă personalizat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!