SmartphonesStiri

Asus anunta ZenFone Max Pro M1, urmasul lui Max Plus M1, dar cu Android Oreo

Asus anunta ZenFone Max Pro M1

Gigantul Asus a anuntat luni, lansarea unui smartphone in India de tip mid-range. Este vorba despre Zenfone Max Pro M1. Telefonul e urmasul lui ZenFone Max Plus M1 (model ce e disponibil si la noi) de anul trecut. Caracteristicile acestuia sunt: o camera principala duala, bateria de 5000 mAh si display-ul Full View. Lansarea globala a noului telefon ZenFone, va avea loc abia pe 3 Mai.

Asus anunta ZenFone Max Pro M1

Asus Zenfone Max Pro M1 este un smartphone dual-SIM (nano) care ruleaza sistemul de operare Android 8.1 Oreo direct din cutie. Vestea buna este ca va primi update-uri la Andorid P si la Andoid Q. Cand vine vorba de display, acesta are o diagonala de 5.99 inch si este de tip IPS Full View. Rezolutia ecranului este FULL HD+ si are un aspect al ecranului de 18:9.

Procesorul prezent pe acesta este un Qualcomm Snapdragon 636 SoC, placa video este un Adreno 509. Smartphone-ul vine cu 3GB/6GB RAM si 32GB/64GB de memorie interna. Cea mentionata anterior, i se poate adauga un card microSD de pana la 2TB. Bateria are o capacitate de 5000mAh.

zenfone max pro m1 1

Cand vorbim de camera, acesta vine cu o camera principala dubla – primul senzor fiind de 16MP, iar al doilea de 5MP – si o camera secundara ce are o rezolutie de 16MP. Pe partea de conectivitate, acesta are  4G LTE, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n with Wi-Fi Direct, Bluetooth 4.2 (with aptX), GPS/ A-GPS, BDS, GLONASS, Micro-USB si o mufa jack de 3.5mm. Dimensiunile acestuia sunt de 159x76x8.61mm si are o greutate de 180g.

Cand vine vorba de pret, acesta variaza de la 630 de RON – pentru versiunea cu 3GB RAM si 32GB intern – pana la 750 de RON – pentru versiunea cu 6GB RAM si 64 intern. Preturile mentionate mai devreme sunt pentru India. Pentru Romania inca nu s-a confirmat ce pret va avea smartphone-ul.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!