Oferte Gearbest interesante la produsele Xiaomi

Oferte Gearbest interesante

Brandurile chinezesti au crescut in ultimii ani cat altele in sapte, iar aici ne referim la companii precum Huawei, OnePlus si Xiaomi, cea din urma avand un parteneriat strategic chiar cu Google prin proiectul Android One, care le ofera oamenilor telefoane cu Android curat la preturi foarte avantajoase.

Saptamana aceasta retailerul chinez Gearbest a lansat o promotie prin intermediul careia romanii se pot bucura de o serie de oferte Gearbest interesante la gadgeturile Xiaomi.

In primul rand, Xiaomi Mi TV Box cu suport pentru formatul 4K, si poate cel mai bun astfel de media player cu sistemul Android atunci cand vine vorba de raportul calitate-pret, produsul Xiaomi are un pret destul de ok.

Tot in aceasta oferta a celor de la Gearbest se mai regasesc telefoanele Mi A1 (lansat sub proeictul Android One in parteneriat cu Google) si Redmi 5, al caror pret afisat este de 180 dolari, respectiv 140 dolari.

Aceste oferte Gearbest interesante la produsele Xiaomi continua cu pretul de numai 26 dolari pentru bratara de fitness Mi Band 2 sau 130 dolari pentru purificator de aer, produs tot de Xiaomi.

Si, pentru ca sunteti cititorii nostri fideli, va oferim o serie de coduri de discount pentru o serie de gadgeturi din oferta magazinului.

3 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *