Oferte Gearbest interesante la produsele Xiaomi

Oferte Gearbest interesante

Brandurile chinezesti au crescut in ultimii ani cat altele in sapte, iar aici ne referim la companii precum Huawei, OnePlus si Xiaomi, cea din urma avand un parteneriat strategic chiar cu Google prin proiectul Android One, care le ofera oamenilor telefoane cu Android curat la preturi foarte avantajoase.

Saptamana aceasta retailerul chinez Gearbest a lansat o promotie prin intermediul careia romanii se pot bucura de o serie de oferte Gearbest interesante la gadgeturile Xiaomi.

In primul rand, Xiaomi Mi TV Box cu suport pentru formatul 4K, si poate cel mai bun astfel de media player cu sistemul Android atunci cand vine vorba de raportul calitate-pret, produsul Xiaomi are un pret destul de ok.

Tot in aceasta oferta a celor de la Gearbest se mai regasesc telefoanele Mi A1 (lansat sub proeictul Android One in parteneriat cu Google) si Redmi 5, al caror pret afisat este de 180 dolari, respectiv 140 dolari.

Aceste oferte Gearbest interesante la produsele Xiaomi continua cu pretul de numai 26 dolari pentru bratara de fitness Mi Band 2 sau 130 dolari pentru purificator de aer, produs tot de Xiaomi.

Si, pentru ca sunteti cititorii nostri fideli, va oferim o serie de coduri de discount pentru o serie de gadgeturi din oferta magazinului.

3 Comentarii

 1. Popa Oana-Gabriela

  24/04/2018 at 16:15

  Chinezii in ziua de azi fac orice lucru si chiar cresc din ce in ce mai mult pe piata muncii.

 2. Daniel Ionut

  25/04/2018 at 17:01

  Tot am auzit în ultimii ani de Xiaomi,dar nu am avut ocazia sa testez vreun gadget…însă am citit multe recenzii pozitive.

 3. racovanu mihai

  25/04/2018 at 19:03

  În ultimilor 2 luni ați postat doar despre chinezi, iar Huawei și Xiaomi sunt lideri. Muncesc băieții ăștia sau știu cum sa își vândă produsele care, de altfel, au dotari de top și fac ca aceste gadgeturi sa concureze de aproape cu firme de prestigiu precum Samsung sau LG.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *