Ecranul telefonului G7 ThinQ, are luminozitate maxima 1.000 niti si aspect 19.5:9

Ecranul telefonului G7 ThinQ

LG Electronics va lansa smartphone-ul flagship G7 ThinQ pe 2 Mai, la New York, astfel ca, in anticiparea marelui eveniment din SUA, compania ne-a trimis astazi un comunicat de presa, in care ne anunta ca telefonul lor va avea unul dintre cele mai bune afisaje din industrie, beneficiind de tehnologia Super Bright Display dezvoltata chiar de companie, aspect 19,5:9 si o luminozitate maxima de 1.000 niti.

Ecranul telefonului G7 ThinQ, unul dintre cele mai performante din industrie

Ecranul FullView introdus inca de anul trecut, cand a fost anuntat telefonul LG G6 cu display 18:9, este acum si mai mult imbunatati, noul G7 beneficiind de asemenea de o rama cu 50% mai subtire in partea de jos a telefonului fata de modelul G6.

Noua tehnologie Super Bright Display a celor de la LG acopera 100% intervalul de culoare DCI-P3, astfel ca, ecranul se poate adapta automat in functie de una din presetarile oferite de LG utilizatorilor de G7 ThinQ: Auto, Eco, Cinema, Sporturi, Jocuri si Expert.

Modul Auto analizeaza si identifica automat continutul drept video, foto, joc sau website si optimizeaza setarile ecranului pentru a va oferi cea mai buna experienta de vizionare, reducand totodata si consumul de energie. Pentru utilizatorii experimentati, care-si doresc un control mai avansat, modelul LG G7 ThinQ a preluat partial interfata de utilizare a camerei foto, oferind utilizatorilor posibilitatea de a regla fin culorile, prin intermediul unei rotite pentru fiecare setare RGB.

2 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *