Inaugurarea Centrului de Dezvoltare Amazon, va avea loc luna viitoare, in Bucuresti

Inaugurarea Centrului de Dezvoltare Amazon

Amazon, unul dintre cele mai mari branduri de retail online e prezent in Romania de cativa ani, insa s-a axat mai mult pe partea de dezvoltare de software pentru produsele si serviciile sale.

Bucurandu-se de un real succes si de faptul ca programatorii romani sunt foarte cautati nu numai pentru faptul ca sunt printre cei mai buni din lume, dar si pentru faptul ca sunt mai putin pretentiosi cand vine vorba de renumeratia lor, Amazon a decis sa deschida un nou centru de dezvoltare, la Bucuresti de aceasta data. Primul fiind deschis la Iasi, in 2016.

Inaugurarea Centrului de Dezvoltare Amazon, va a vea loc in prima jumatate a lunii viitoare (mai 2018), si va putea gazdui in birourile sale nu mai putin de 1.300 de angajati, cel putin aceasta este intentia celor de la Amazon, de a angaja un numar minim de 1.300 de ingineri IT, traducatori si programatori romani in centrul ce va fi inaugurat in Bucuresti.

„Amazon va fi principalul chirias al primei cladiri din complex si va ocupa o mare parte din suprafata disponibila. Acum se lucreaza la amenajarea birourilor Amazon. Mare parte din spatiul inchiriat Amazon va fi ocupat la inceputul acestui an. Purtam discutii active cu diferiti chiriasi, unii dintre ei existenti in celelalte proiecte pe care le avem in portofoliu si care vor sa se extinda aici“, a declarat Dimitris Raptis, deputy CEO Globalworth, intr-un interviu acordat recent revistei Capital.

Inaugurarea Centrului de Dezvoltare Amazon din campusul Globalworth, va avea loc pe 9 mai. Campusul este amplasat chiar in spatele statiei de metrou Pipera, cladirea a carui chirias principal este Amazon are 12 etaje supraterane si doua etaje subterane pentru parcari, avand o suprafata totala de aproximativ 28.000 metri patrati.

Vom reveni cu informatii si imagini de la fata locului, in ziua inaugurarii centrului.

4 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *