Razer anunta mouseul Abyssus Essential (Chroma series)

Abyssus Essential

Compania RAZER, cea care a lansat de curand primul sau smartphone cu Android dedicat segmentului de gaming (eSports), a anuntat un nou produs de gaming: mouse-ul ambidextru Abyssus Essential dotat cu tehnologie Chroma (iluminare LED).

Comercializat pana in prezent in China sub denumirea RAZER Jugan, mouse-ul este de saptamana aceasta disponibil global sub denumirea Abyssus Essential la pretul de 50 Euro.

Abyssus Essential inlcouieste modelul Abyssus V2, si aduce ca noutate tehnologia Chrome, astfel ca noul mouse dedicat gamerilor este primul model din portofoliul producatorului care include un sistem de iluminare LED ce se reflecta pe suprafata mousepad-ului.

Acest model cu design ergonomic special dezvoltat pentru gameri este dotat cu senzorul optic 7200 (DPI) si are o forma care favorizeaza folosirea lui atat cu mana stanga, cat si cu mana dreapta.

Razer Abyssus Essential reprezinta cea mai accesibila cale de acces la gama de produse Razer Chroma, care permite folosirea a peste 16.8 milioane de nuante si efecte de iluminare, inclusiv efecte interactive activate de jocurile pe care le joaca gamerii, astfel ca jucatorii isi pot personaliza PC-urile cu o gama completa de periferice entry-level care suporta tehnologia Chroma: tastatura Razer Cynosa Chroma, mousepad-ul Goliathus Chroma si mouse-ul Abyssus Essential.

Recomandam oferta retail de produse RAZER Chroma, a magazinului eMAG.

 

3 Comentarii

 1. Popa Oana-Gabriela

  30/04/2018 at 18:48

  Imi place mouse ul asta, chiar arata bine.

 2. Daniel Ionut

  30/04/2018 at 22:38

  Daca nu sunt atras chiar atât de puternic de partea de gaming,nici nu prea înțeleg preturile destul de mari ale produselor destinate acestui segment .Într-adevăr sunt wow ca și aspect și caracteristici,dar nu sunt destinate oricui.

 3. Daniela Deaconu

  09/05/2018 at 16:26

  O super veste pentru toți iubitori de nou

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *