Telefonul Galaxy A6 Plus apare intr-o serie de imagini. Urmeaza sa fie anuntat

Telefonul Galaxy A6 Plus

Samsung Electronics a inregistrat inca din 2015 denumirile Galaxy A6 si Galaxy A6+, alaturi de Galaxy A8 si Galaxy A9, insa abia acum telefoanele sunt pe cale sa fie lansate oficial de catre producatorul sud coreean.

Telefonul Galaxy A6 Plus (SM-A6050)

Noile telefoane Galaxy A6, ar urmea sa beneficieze de o serie de functii si caracteristici imprumutate de pe modelele premium Galaxy S9, cum ar fi display-ul Infinity cu aspect 18.5:9 si camera duala de pe spate aliniata vertical cu senzorul de amprente.

Despre specificatiile lui Galaxy A6 / A6+ stiim ca va beneficia de un display cu diagonala de 6″ si rezolutie Full HD+ (1.080 x 2.220 pixeli), in timp ce contrusctia sa pare a fi metalica (nu din sticla). Carcasa va masura 16 cm inaltime, 7.5 cm latime si 7.9mm grosime.

In plus, telefonul Galaxy A6 Plus (numar model SM-A6050) va beneficia de o baterie cu capacitatea de 3.500 mAh, se aude ca va rula Android 8.0 Oreo si ca va fi echipat cu procesorul Snapdragon 625 si 4GB memorie RAM.

Despre pretul telefonului nu se stie nimic in acest moment, dar putem specula ca va avea un pret de aproximativ 1.200 lei in Romania.

Lansarea lui pare iminenta, cu toate acestea Samsung Electronics nu a facut niciun anunt oficial in acest sens.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *