PromotiiSmartphonesStiri

Pretul telefoanelor ZenFone 5, in Romania

Pretul telefoanelor ZenFone 5

Anuntate inca de la finalul lunii februarie, la Mobile World Congress 2018, in Barcelona, de unde v-am prezentat un video hands-on de la evenimentul de lansare la care am participat, telefoanele ZenFone 5 incep usor sa isi faca aparitia pe piata din Romania.

Pretul telefoanelor ZenFone 5

De cateva zile, modelele Asus ZenFone 5 Lite (model ZC600KL) si ZenFone 5 (modelul standard ZE620KL), in variante cu 64GB spatiu intern, au intrat pe stocul magazinului de retail eMAG.

Daca varianta mai ieftina, Asus ZenFone 5 Lite, e disponibila atat pe alb, cat si pe negru la pretul de 1.500 lei, respectiv 1.400 lei; varianta standard ceva mai bine echipata de ZenFone 5, costa 2.400 lei conform listarii magazinului si e disponibila numai pe negru.

Partea buna e ca aceste telefoane pot fi cumparate si in rate de pe eMAG desi, probabil, unii dintre voi vi l-ati fi dorit la abonament prin oferta operatorilor telecom. Din pacate, niciunul dintre operatorii telecom nu au la aceasta data in ofertele lor vreunul din telefoanele Asus, din noua gama ZenFone 5 2018.

aSUS lanseaza telefoanele zenfone5 9

ZenFone 5 Lite este modelul cel mai accesibil al gamei si este dotat cu doua camere foto duale (fata si spate), a caror senzori secundari dispun de unghi larg de 120°, in timp ce senzorul principal de pe camera fata este de 20MP, iar cel de pe camera principala e de 16MP. Telefonul este construit din sticla 2.5D, dispune de un display IPS LCD de 6″ in diagonala cu rezolutie Full HD+ (2160×1080), aspect 18:9, vine echipat cu procesorul Snapdragon 630, o baterie de 3.300 mAh si ruleaza Android Oreo.

asus zenfone5 2

ZenFone 5 beneficiaza de acelasi design si display ca si ZenFone 5z. Din pacate, varianta 5z, nu va ajunge pe piata noastra inainte de luna iunie. Ecranul telefonului ZenFone 5 masoara 6.2″ in diagonala si dispune de rezolutie Full HD+, vine echipat cu chipsetului mobil Snapdragon 636 cu Artificial Intelligence Engine (AIE), ce include Hexagon 685 Vector DSP, grafica Adreno 509, o baterie de 3.300 mAh, o camera principala duala pe spate compusa din senzori de 12MP + 8MP si o camera frontala de 8MP, este dotat cu conectivitate Bluetooth 5.0, NFC, UBS-C, mufa jack de 3.5mm si Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac.

Ambele variante ruleaza sistemul Android 8.0 Oreo, cu interfata grafica ZenUI peste, versiunea 5.0.

5 Comments

  1. ZenFone 5 Lite chiar are un preț decent pentru niste caracteristici bunicele

  2. Un preț cam măricel dar la căte ne ofera s ar putea sa merite😍

  3. ZenFone 5 Lite chiar are un preț decent pentru niste caracteristici mai mult decât medii.banuiesc că în curând o să le găsim și la abonament in oferte

  4. Pretul este numai potrivit pentru aceste telefoane, eu nu as da mai mult de atat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!