HTC foloseste componentele de telefon ale concurentei, la promovarea lui HTC U12

HTC U12

Saptamana trecuta, HTC publica pe retelele de socializare o imagine prin intermediul careia promova evenimentul care va avea loc pe data de 23 mai. Eveniment in cadrul caruia va debuta varful de gama al companiei pe anul curent, modelul HTC U12. Asta daca nu cumva va purta denumirea HTC U12+, conform unui nou set de zvonuri.

Ca mai toate teaser-urile si acesta ascundea ceva, iar un fan bun-cunoscator al segmentului hardware mobile de pe forumul Anandtech, a observat ca in imagine apare o placa de baza a telefonului iPhone 6, desi se credea initial ca toate componentele din imagine ar reprezenta componentele telefonului HTC U12, ce urmeaza sa fie anuntat peste ceva mai mult de 2 saptamani.

Intrebati de catre cei de la CNET cum raspuns la aceasta descoperire, compania HTC a dat un raspuns destul de vag asupra semnificatiei imaginii utilizate pentru promovarea evenimentului, spunand ca:

Suntem bucurosi ca oamenii studiaza teaser-ul nostru cu mare atentie. Faptul ca oamenii au observat ca in imagine apar componente de la diferite modele de telefoane nu inseamna altceva decat ca au dreptate, ele reprezinta o amestecatura de componente (specificatii) pe care competitorii nostri le indeasa cu atata nonsalanta in telefoanele lor, in timp ce spatiul gol din mijlocul imaginii e menit sa contureze urmatorul telefon al companiei HTC, care reprezinta un smartphone ce e mai mult decat suma totala a specificatiilor lui.

Ca sa ne facem intelesi, niciuna din componentele ilustrate in acest teaser nu apartin telefonului ce urmeaza sa il anuntam pe 23 Mai, oamenii vor trebui sa ne urmareasca pe htc.com in ziua lansarii pentru a aflat mai multe detalii…” au comentant cei de la HTC.

Un mesaj destul de criptic din partea companiei care, probabil ca incearca sa trezeasca curiozitate in randul fanilor.

Ramane sa aflam pe 23 mai la ce s-a referit compania taiwaneza cu acest mesaj de promovare a evenimentului, care va fi transmis in direct pe site-ul producatorului.

5 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *