HTC foloseste componentele de telefon ale concurentei, la promovarea lui HTC U12

HTC U12

Saptamana trecuta, HTC publica pe retelele de socializare o imagine prin intermediul careia promova evenimentul care va avea loc pe data de 23 mai. Eveniment in cadrul caruia va debuta varful de gama al companiei pe anul curent, modelul HTC U12. Asta daca nu cumva va purta denumirea HTC U12+, conform unui nou set de zvonuri.

Ca mai toate teaser-urile si acesta ascundea ceva, iar un fan bun-cunoscator al segmentului hardware mobile de pe forumul Anandtech, a observat ca in imagine apare o placa de baza a telefonului iPhone 6, desi se credea initial ca toate componentele din imagine ar reprezenta componentele telefonului HTC U12, ce urmeaza sa fie anuntat peste ceva mai mult de 2 saptamani.

ifixit iphone6

Intrebati de catre cei de la CNET cum raspuns la aceasta descoperire, compania HTC a dat un raspuns destul de vag asupra semnificatiei imaginii utilizate pentru promovarea evenimentului, spunand ca:

Suntem bucurosi ca oamenii studiaza teaser-ul nostru cu mare atentie. Faptul ca oamenii au observat ca in imagine apar componente de la diferite modele de telefoane nu inseamna altceva decat ca au dreptate, ele reprezinta o amestecatura de componente (specificatii) pe care competitorii nostri le indeasa cu atata nonsalanta in telefoanele lor, in timp ce spatiul gol din mijlocul imaginii e menit sa contureze urmatorul telefon al companiei HTC, care reprezinta un smartphone ce e mai mult decat suma totala a specificatiilor lui.

Ca sa ne facem intelesi, niciuna din componentele ilustrate in acest teaser nu apartin telefonului ce urmeaza sa il anuntam pe 23 Mai, oamenii vor trebui sa ne urmareasca pe htc.com in ziua lansarii pentru a aflat mai multe detalii…” au comentant cei de la HTC.

htc u12 1

Un mesaj destul de criptic din partea companiei care, probabil ca incearca sa trezeasca curiozitate in randul fanilor.

Ramane sa aflam pe 23 mai la ce s-a referit compania taiwaneza cu acest mesaj de promovare a evenimentului, care va fi transmis in direct pe site-ul producatorului.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Daniel Ionut

S-au gândit că dacă folosesc componente de la alte companii de succes poate atrag spre ei și un pic din succesul pe piata pe care îl au respectivele gadgeturi :)

racovanu mihai

Interesanta data aleasa! Nu au ales 12.12.2018 ci 23.05.poate asta e mai cool decât ceilalti

Popa Oana-Gabriela

Nu prea mi se pare corect si cinstit la ce sau gandit sa faca compania.

Daniela Deaconu

Nu prea da bine pentru ei sa folosească alte componente ,dar e decizia lor.

Ureche Palagica

Si uite ca a venit ziua cea mare si am vazut lansarea noului model care este foarte interesant HTC U12+ datorita foliei de sticla rezistenta la apa si praf pe o perioada mai lunga de timp. Felicitari

0
Would love your thoughts, please comment.x