Amazon deschide centru de dezvoltare si tehnologie, la Bucuresti

Amazon deschide centru de dezvoltare

Desi se credea initial ca noul centru pe care Amazon l-a inaugurat astazi, in Pipera, Bucuresti, va oferi pana la 1.300 de locuri de munca romanilor, conform reprezentantilor companiei in Romania, noul centru ofera numai jumatate din cifra initiala, adica, 650 de locuri permanente in domeniul tehnologiei, cat si in mediul corporate, care se adauga celor 1000 pe care compania le are deja in Romania (la Iasi).

Noul sediu Amazon si AWS gazduieste un nou ‘Centru de Inginerie’, unul de ‘Dezvoltare a tehnologiei, a solutiilor lingvistice pentru Alexa, dar si testarea a produselor Alexa‘, toate fiind implicate in dezvoltarea, inovarea solutiilor tehnologice si consolidarea operatiunilor de pe site-ul Amazon. Amazon ofera oportunitati de cariera pentru ingineri, specialisti in lingvistica, manageri de proiect si manageri de echipa.

WhatsApp Image 2018 05 09 at 11.57.56

Suntem foarte fericiti sa inauguram noul nostru sediu si Centru de Dezvoltare si Tehnologie in Bucuresti.Noul sediu Amazon este o cladire moderna de birouri cu o suprafata de peste 13.000 de metri patrati unde echipa noastra va beneficia de cele mai bune conditii. Investitiile in Romania continua si asteptam cu nerabdare sa atragem la Bucuresti cele mai sclipitoare minti din intreaga tara, cat si din strainatate”, a declarat Lucian Vornicu, Managing Director Amazon România.

Compania spune ca ofera pachete salariale atractive alaturi de beneficii precum asigurare privata de sanatate si asigurare de viata, recrutarile pentru noul sediu si Centru de Dezvoltare si Tehnologie din Bucuresti fiind in curs de desfasurare.

Brandul Amazon este prezent in Romania de nu mai putin de 13 ani, pana acum, compania investind in jurul a 100 de milioane de euro in tara noastra pentru dezvoltarea tehnologiilor de ultima generatie, cat si in a oferi o experienta de neegalat clientilor sai din intreaga lume.

Intrebati daca vor intra si pe piata de retail din Romania, reprezentantii companiei Amazon nu au dorit sa comenteze pe acest subiect.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Daniela Deaconu

Un mare plus pentru tehnologia romanesca
Cu siguranta avem și vom aveam mereu mulți oameni deștepți și capabili care sa demonstreze ca Romani sunt oameni foarte intelectuali ce se pot “bate”cu oricine

Popa Oana-Gabriela

Chiar ma bucur ca deschid un centru de dezvoltare in Bucuresti, un mare plus pentru noi.

Badea Gabriela

Ofera locuri de munca foarte atractive, mai ales pentru cei tineri.

Daniel Ionut

Și 650 de locuri de munca sunt bune, mă gândesc că vin și cu salarii bunicele

Baldea Ioan

Este bine si 650 locuri de munca , cred ca si salariile sunt bune.

Baldea Gabriela

Locuri de munca atractive

Ureche Palagica

Desi nu sunt din Bucuresti ma bucur pt ei ca o sa aiba un centru de dezvoltare este un atuu pt tehnologie. Romanii mereu au fost inteligenti si sunt sigura ca multi se vor bucura de deschiderea centrului pt opurtunitati in cariera de inginer si alte meseri. Succes dragi romani cele 650de locuri o sa fie rapid ocupate

0
Would love your thoughts, please comment.x