Amazon deschide centru de dezvoltare si tehnologie, la Bucuresti

Amazon deschide centru de dezvoltare

Desi se credea initial ca noul centru pe care Amazon l-a inaugurat astazi, in Pipera, Bucuresti, va oferi pana la 1.300 de locuri de munca romanilor, conform reprezentantilor companiei in Romania, noul centru ofera numai jumatate din cifra initiala, adica, 650 de locuri permanente in domeniul tehnologiei, cat si in mediul corporate, care se adauga celor 1000 pe care compania le are deja in Romania (la Iasi).

Noul sediu Amazon si AWS gazduieste un nou ‘Centru de Inginerie’, unul de ‘Dezvoltare a tehnologiei, a solutiilor lingvistice pentru Alexa, dar si testarea a produselor Alexa‘, toate fiind implicate in dezvoltarea, inovarea solutiilor tehnologice si consolidarea operatiunilor de pe site-ul Amazon. Amazon ofera oportunitati de cariera pentru ingineri, specialisti in lingvistica, manageri de proiect si manageri de echipa.

Suntem foarte fericiti sa inauguram noul nostru sediu si Centru de Dezvoltare si Tehnologie in Bucuresti.Noul sediu Amazon este o cladire moderna de birouri cu o suprafata de peste 13.000 de metri patrati unde echipa noastra va beneficia de cele mai bune conditii. Investitiile in Romania continua si asteptam cu nerabdare sa atragem la Bucuresti cele mai sclipitoare minti din intreaga tara, cat si din strainatate”, a declarat Lucian Vornicu, Managing Director Amazon România.

Compania spune ca ofera pachete salariale atractive alaturi de beneficii precum asigurare privata de sanatate si asigurare de viata, recrutarile pentru noul sediu si Centru de Dezvoltare si Tehnologie din Bucuresti fiind in curs de desfasurare.

Brandul Amazon este prezent in Romania de nu mai putin de 13 ani, pana acum, compania investind in jurul a 100 de milioane de euro in tara noastra pentru dezvoltarea tehnologiilor de ultima generatie, cat si in a oferi o experienta de neegalat clientilor sai din intreaga lume.

Intrebati daca vor intra si pe piata de retail din Romania, reprezentantii companiei Amazon nu au dorit sa comenteze pe acest subiect.

7 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *