Galaxy S9 Rosu, ar putea arata asa, cand sau daca va ajunge in Romania

galaxys9 burgundy red2

Anul trecut Samsung a lansat o varianta Burgundy Red a lui Galaxy S8 la mai mult de sase luni distanta de la data debutului lui S8 si S8 Plus pe piata. Insa anul acesta s-ar putea sa lanseze variantele pe rosu ale varfurilor de gama S9 ceva mai repede.

Samsung ar putea lansa curand telefoanele Galaxy S9 Rosu si S9 Plus Rosu

Conform unei surse neverificate care a publicat pe Twitter o serie de imagini cu ceea pare a fi telefonul Galaxy S9 Rosu si S9+ Rosu, sugereaza ca telefonul e deja in productie, si ca ar putea ajunge curand si pe piete precum cea europeana.

galaxys9 burgundy red

Singura diferenta intre aceste modele de Galaxy S9 Rosu si variantele deja disponibile in magazinele de la noi, este culoarea lor. Specificatiile sunt aceleasi: display Super AMOLED Infinity de 5.8″, respectiv 6.2″; procesoare Exynos 9810 sau Snapdragon 845 (in functie de piata), 64 / 128 / 256 GB spatiu intern si 4 sau 6 GB memorie RAM, baterii de 3.000 si 3.500 mAh s.a.m.d.

Nici pretul pentru modelele Galaxy S9 Rosu si S9+ Rosu nu se va schimba. Ne astepta ca ambele modele pe rosu sa aiba acelasi pret retail: intre 3.900 lei si 4.800 lei.

Galaxy S9 Rosu va fi, cu siguranta, un model atractiv pentru sexul frumos. Ramane sa aflam daca aceste imagini sunt ale unor modele oficiale sau sunt doua telefoane customizate.

7 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.