Asus Romania lanseaza oferta Zenfone 5 ZE620KL, la numai 1.999 lei

Asus Romania lanseaza oferta Zenfone 5

Asus Romania, a anuntat astazi oficial debutul telefonului ZenFone 5 pe piata din Romania, dezvaluindu-ne totodata si pretul retail al celui mai nou smartphone din portofoliul sau. Telefonul are un pret de 1.999 lei si nu vine singur, ci cu o promotie care include un micro SD card de 128GB si o baterie externa de tip powerbank ASUS Zenpower de 10.050mAh.

Asus Romania lanseaza oferta Zenfone 5

ASUS dovedește încă o dată hotărârea sa de a oferi produse de înaltă calitate la prețuri competitive. ZenFone 5 este un produs performant, cu design impresionant, ce este disponibil de astăzi pentru utilizatorii români, a declarat Ciprian Donciu, Country Manager, ASUS România & Ungaria.

Pe langa acestea, telefonul este livrat in cutie alaturi de o husa de protectie transparenta si o pereche de casti.

Asus spune ca aceasta oferta este limitata, si ca de ea pot beneficia numai cei care achizitioneaza telefonul de la unul din magazinele partenere: eMAG, Altex sau Media Galaxy.

Pretul telefoanelor ZenFone 5 (variantele standard si Lite), cel oficial anuntat astazi, este cu 400 lei mai mic fata de ceea ce afisa magazinele de retail in urma cu mai bine de o saptamana, daca e se il comparam.

Fiind vorba despre o oferta limitata, ne asteptam, ca pretul lui ZenFone 5 sa revina la 2.400 lei, dupa expirarea promotie lansate astazi de Asus Romania.

Un video hands-on si fotografiile realizate de staff-ul nostru la evenimentul de lansare al celor de la Asus, din Barcelona, le puteti vedea aici.

5 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *