Primul smartphone Asus ROG dedicat gamingului profesionist, ar putea debuta in vara

Primul smartphone Asus ROG

Primul smartphone Asus ROG dedicat segmentului esports, ar putea debuta in iunie 2018

In ultimele luni au debutat trei smartphone-uri dedicate segmentului de gaming mobile (RAZER Phone, Xiaomi BlackShark si ZTE Nubia Red Magic), si asta deoarece tot mai multa lume pune accent pe acest mod de joaca prin intermediul telefonului. Ba chiar beneficiem de un joc (Vainglory – produs de SuperEvilMegaCorp) introdus de vreo doi an de zile in calendarul oficial al competiilor profesioniste esports (sporturi electronice). Si nu e singurul joc de mobil care e adoptat de aceste competitii.

Astfel ca nu ne mira cel mai recent zvon aparut in presa de specialitate de peste ocean. Si anume, ca Asus ar lucra in secret la realizarea primului smartphone cu Android dedicat segmentului pro gaming. Mai exact, se zvoneste, ca Asus ar pregati din aceasta vara lansarea unui telefon mobil sub brandul ROG (Republic of Gamers), care sa le ofere jucatorilor profesionisti o alternativa la iPad sau alte telefoane cu iOS sau Android, gadgeturi de pe care gamerii se joaca in acest moment in competitiile oficiale de esports.

Desigur, ca discutam despre niste zvonuri si nici nu beneficiem de o sursa credibila in acest moment, insa daca acest zvon are vreun strop de adevar in el, atunci s-ar putea ca Asus sa anunte noul telefon in cadrul Computex 2018 (5 – 7 iunie).

Se speculeaza ca va beneficia de procesorul Snapdragon 845, de pana la 8GB memorie RAM, sistemul Android Oreo si o forma ergonomica care sa ii permita jucatorului sa tina telefonul in mana la fel ca o consola portabila.

sursa foto: Asus ROG

6 Comentarii

    Comenteaza

    Your email address will not be published. Required fields are marked *