Primul smartphone Asus ROG dedicat gamingului profesionist, ar putea debuta in vara

Primul smartphone Asus ROG

Primul smartphone Asus ROG dedicat segmentului esports, ar putea debuta in iunie 2018

In ultimele luni au debutat trei smartphone-uri dedicate segmentului de gaming mobile (RAZER Phone, Xiaomi BlackShark si ZTE Nubia Red Magic), si asta deoarece tot mai multa lume pune accent pe acest mod de joaca prin intermediul telefonului. Ba chiar beneficiem de un joc (Vainglory – produs de SuperEvilMegaCorp) introdus de vreo doi an de zile in calendarul oficial al competiilor profesioniste esports (sporturi electronice). Si nu e singurul joc de mobil care e adoptat de aceste competitii.

Astfel ca nu ne mira cel mai recent zvon aparut in presa de specialitate de peste ocean. Si anume, ca Asus ar lucra in secret la realizarea primului smartphone cu Android dedicat segmentului pro gaming. Mai exact, se zvoneste, ca Asus ar pregati din aceasta vara lansarea unui telefon mobil sub brandul ROG (Republic of Gamers), care sa le ofere jucatorilor profesionisti o alternativa la iPad sau alte telefoane cu iOS sau Android, gadgeturi de pe care gamerii se joaca in acest moment in competitiile oficiale de esports.

Desigur, ca discutam despre niste zvonuri si nici nu beneficiem de o sursa credibila in acest moment, insa daca acest zvon are vreun strop de adevar in el, atunci s-ar putea ca Asus sa anunte noul telefon in cadrul Computex 2018 (5 – 7 iunie).

Se speculeaza ca va beneficia de procesorul Snapdragon 845, de pana la 8GB memorie RAM, sistemul Android Oreo si o forma ergonomica care sa ii permita jucatorului sa tina telefonul in mana la fel ca o consola portabila.

sursa foto: Asus ROG

6 Comentarii

 1. Deaconu daniela

  12/05/2018 at 13:21

  O mare veste pentru toți iubitori de jocuri pe telefon
  Eu zic ca dacă bateria va tine mai mult decât la alte telefoane acest telefon Asus ROG va fi un real succes ținând cont totuși ca va fi o alternativa mai ieftină
  Acum rămâne sa vedem prețul lui și ce “poate”.

 2. Popa Oana-Gabriela

  12/05/2018 at 14:53

  Wow, chiar mi se pare tare interesant iar daca ei chiar lucreaza la asta ma bucur. Abia astept sa apara pe piata.

 3. Anda Stanciu

  13/05/2018 at 16:40

  Mă bucur ca aceasta companie se ganumește și pentru iubitorii de gaming

 4. Baldea Gabriela

  17/05/2018 at 13:33

  Wow chiar super arata

 5. Ureche Palagica

  19/05/2018 at 14:44

  Ma bucur pt Asus ca vrea sa scoata ceva pt iubitori de gaming pe telefon, sunt sigura ca lumea va fi incantata dar asteptam pretul .

 6. Baldea Ioan

  21/05/2018 at 09:22

  Super veste, chiar ma bucura

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *