SmartphonesStiri

Pretul telefonului Oneplus 6, conform Amazon (Germania)

Pretul telefonului Oneplus 6

Mai sunt doua zile pana la evenimentul de pe 16 Mai, ce va avea loc la Londra, unde vom fi si noi prezenti pentru a va relata despre lansarea noului flagship killer – OnePlus 6.

Telefonul a fost listat in weekend pe Amazon Germania, in variante pe negru, listare care ne dezvaluite varianta pe negru alaturi de toate specificatiile cheie ale telefonului.

Pretul telefonului Oneplus 6

Astfel, OnePlus 6 va beneficia de un display AMOLED de 6.28″ cu aspect 19:9, rezolutie 2280 x 1080 pixeli si notch (breton), ecran protejat de sticla Gorilla Glass 5. La fel si spatele sau. Procesorul care echipeaza modelul OnePlus 6 este un Snapdragon 845 ajutat de 6GB memorie RAM si 64GB spatiu intern. Aceasta varianta va costa 520 Euro conform magazinului de retail Amazon Germania, dar vor exista si variante cu 6GB RAM si 128GB spatiu intern si chiar si o varianta cu 256GB care s-ar putea sa soseasca cu 8GB memorie RAM, conform producatorului. Varianta de 128GB va costa 570 Euro, conform Amazon.

oneplus6 2

Restul de specificatii confirmate de Amazon sunt: camera duala de pe spate cu senzori de 16MP + 20MP si stabilizare optica a imaginii, modul portret si slow-motion; o baterie de 3.300 mAh si sistemul Android Oreo customizat.

oneplus6 white close up

Amazon a afista numai modelul pe negru, desi va fi disponibila si o varianta pe alb (vezi foto mai sus) a lui OnePlus 6, la fel ca varianta lui 5T, dar si o varianta OnePlus 6 Avengers Infinity War Limited Edition.

Intre timp magazinul a restras pagina unde era afisat telefonul, realizand greseala facuta inainte de lansarea oficiala a smartphone-ului.

Vom reveni cu informatii pe 16 mai, atunci cand vom participa la lansarea din Londra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!