EvenimenteSmartphonesStiri

OnePlus 6, anuntat oficial la Londra! Pret si alte detalii

OnePlus 6

Mica companie chineza fondata in urma cu cativa ani a lansat astazi, la Londra, noul sau flagship killer cu Android, modelul OnePlus 6.

Telefonul are dimensiuni similare cu modelul OnePlus 5T, insa este in mare parte construit din sticla. Ecranul masoara 6.28″ este protejat de sticla Gorilla Glass 5 si beneficiaza de un afisaj AMOLED cu rezolutie Full HD+ (2.280 x 1.080) si are aspect 19:9 datorita bretonului. Da si acest model imita modelul iPhone X.

La interior, OnePlus 6 vine echipat cu procesorul Snapdragon 845, care e ajutat de 6 sau 8 GB memorie RAM si acceleratorul grafic mobil Adreno 630. Stocarea interna este de tip UFS v2.1 si e disponibila optional in 64GB / 128 / 256 GB. Oneplus 6 are o baterie integrata cu capacitatea de 3.300 mAh care promite o zi intreaga de utilizare si incarcare rapida prin intermediul incarcatorului Dash Charge cu mufa USB-C. Nu dispune de incarcare wireless, desi telefonul e din sticla.

oneplus6 lansare londra 10

Pe spate telefonul dispune de o camera foto principala duala formata dintr-un senzor Sony IMX 519 de 16MP cu apertura f/1.7 si stabilizare optica a imaginii + stabilizare electronica (OIS + EIS) si unul Sony IMX 376K de 20MP cu aceeasi apertura. Aceasta camera e capabila sa inregistreze video la rezoutie maxima 4K la 60 de cadre pe secunda. De asemenea, poate inregistra clipuri in slow-motion 720p la 480 de cadre pe secunda.

Telefonul OnePlus 6 va fi disponibil incepand din data de 22 Mai, la preturi incepand de la 520 Euro in varianta Mirro Black, dar aveti posibilitatea de achiztiona variantele Midnight Black (sticla mata) si Silk White (alb mat), cel din urma in varianta limitata, fiind disponibil abia din 5 iunie.

Screenshot 433

In cutia in care este livrat telefonul OnePlus 6, clientul mai primeste incarcatorul rapid, cablul USB-C, o husa transparenta pentru protectie si o folie pentru ecran (deja aplicata pe ecran).

Alaturi de telefon, Oneplus a mai anuntat si castile wireless OnePlus Bullets la evenimentul din Londra, conferinta la care am fost si noi prezenti si de unde va oferim imagini in exclusivitate.

 

Hands-on cu noul #OnePlus6 😍😍

A post shared by Gadget Talk Romania (@gadgettalkro) on

6 Comments

  1. Modelul este super arata bine si merita indragit. Felicitari

  2. Îmi place arata extrem de bine acest OnePlus6 mi se oarecare imita foarte bine Ipone X.
    Cel mai mult ma atrage camera de 16 mp și rezoluția video de 4K cu 60 cadre pe secunda,un mare plus.
    Un pic cam scump dar cu siguranta v-or veni și oferte la el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!